Hopp til hovedinnhold

Finale Romerikscupen

10. september 2017 • Bane • Romerikscupfinale
Resultatservice
Resultatweb

På 100m var det i A-cup'en jevnt hele tiden mellom Blaker Norma og Høland/Bjørkelangen II. Etter at alle skuddene var anvist endte det faktisk opp helt likt! I omskytingen trakk Blaker Norma det lengste strået. I B-cup'en var ikke fullt så jevnt og Blaker Sparebank ledet hele veien.

På 200m tok forhåndsfavoritten Høland/Bjørkelangen I tidlig ledelsen i A-cup'en og beholdt den gjennom dagen. På laget hadde de da også Daniel Sørli med dagens klart beste poengsum 346 poeng. Den beste finalen hadde Magnus Bjerke med 100p, noe som er svært sterkt tatt i betraktning at finalen består av 5 kne og 5 enkeltskudd stående. I B-cup'en ble det jevnere. Nittedal I og Nannestad kjempet side om side hele dagen. Som regel med en ørliten ledelse til Nittedal. Før den avgjørende finalen skilte det kun 1 poeng. I finalen tok Nittedal godt vare på ledelsen og økte tidlig med noen poeng. En ledelse de greidde å holde helt til slutt.

De kvalifiserte lagene på 200m var:
A-cup: Rælingen I, Rælingen II, Høland/Bjørkelangen I
B-cup: Nittedal I, Nittedal II, Nannestad

De kvalifiserte lagene på 100m var:
A-cup: Høland/Bjørkelangen II, Rælingen I, Blaker Norma
B-cup:  Høland/Bjørkelangen I, Fet I, Blaker Sparebank

Merk at de indivduelle resultatene er uten eventuell respitt


Overskrift Bilde Utdrag Opprettet
Resultater finalen i Romerikscupen Høland/Bjørkelangen 1 vant seniorenes A-cup suverent med 1365 poeng.. Deretter fulgte Rælingen 1 og Rælingen 2.

Nittedal 1 vant seniorenes B-cup med 1336 foran Nannestad og Nittedal 2. Her var det tett mellom Nittedal 1 og Nannestad hele dagen.
søn 10.09.2017 15:30
Velkommen til finale i Romerikscupen! Se vedlegg for skiveoppsett de innledende lagene. lør 09.09.2017 22:19
Romerikscupen 2017 - to seniorlag i B-finale Vi står som arrangør av årets finale i Romerikscupen førstkommende søndag og skal også ha med to seniorlag i B-finalen. Vi har hatt med to lag i både ungdoms- og seniorcupen, men på ungdomssiden ble det ingen finale på våre to lag. man 04.09.2017 10:27