januar 2011

Ungdomssamling på Varpet lørdag 26.mars 2011 Lagt inn mandag 31. januar 2011 av hha Ungdomsutvalget arrangerer samling for ungdomsskytterene på Varpet lørdag 26. mars. Sett av dagen!
Det blir premieutdeling for KM 15m og Felt.
Vi får også besøk av Kurt Eirik Bekkevold som vil holde oppvisning i stangskyting og felthurtigskyting (stuper), og i tillegg vil han ha salgsbod for Skytterlinken - åpent for alle! En glimrende anledning til å supplere utstyret!
Vi stiller også med flere gode instruktører som vil lære ungdommene tips og triks.
Detaljer kommer i god tid før arrangementet.

Knut Atle Stovner med fullt hus på Blakerfelten! Lagt inn mandag 31. januar 2011 av hha Knut Atle Stovner klinket til med 42/31 på Blakerfelten søndag 30.01! Men - det er beinhard konkurranse i ER, så det holdt allikevel kun til en 9.plass (sistemann med 42 treff kom på 13.plass!). Nittedal stilte med 7 ungdommer og 2 seniorer.
DFS har problemer med web-løsningen sin for tiden, så Blaker har sendt oss resultatene på mail - disse ligger vedlagt.

Resultater fra Blakerfelten (48 kb)

Resultater klubbmesterskap Lagt inn fredag 28. januar 2011 av nsklnews Det ble et spennende og jevnt klubbmesterskap i flere klasser, og det var mange som skjøt gode resultater. Resultatene er nå også gjort tilgjengelig via menyen til venstre under Resultatlister->Interne stevner.

Det stilte hele 59 skyttere på klubbmesterskapet. Dette er vi meget fornøyd med! Faktisk er det flere deltagere enn hva flere skyttersamlag har på sine samlagsmesterskap innendørs!

Torsdag, under klubbmesterskapet, holdt Per Olav våpenstell-kurs for ungdomsgruppa – det var veldig nyttig for de som deltok, spesielt for de som skulle bygge om geværene fra .22 til 6.5. Det var også mange store øyne å se både på de litt mindre tilskuerene, og på foreldrene.

Klubbmesterskap - resultater første dag Lagt inn tirsdag 25. januar 2011 av nsklnews Du finner resultater etter første skytedag ved å klikke på seierspallen oppe til høyre. Skytingen fortsetter på torsdag. Det er fortsatt plasser igjen fra ca halv åtte og utover.

Klubbmesterskap - nettdekning Lagt inn tirsdag 25. januar 2011 av nsklnews Det blir dessverre ikke live visning av skytingen i dag som følge av strømbruddet og manglende datadekning fra Telenor på Varpet. Vi håper å få dekning så vi kan få ut resultatene etter første skytedag i løpet av kvelden.

Resultater fra Kretsmesterskapet Lagt inn lørdag 22. januar 2011 av nsklnews Det stilte hele 98 skyttere fra 5 av de 6 lagene i kretsen. Vi gratulerer vinnerne!

Resultater finnes i menyen til venstre under Resultatlister->Åpne stevner.

Presseliste Lagt inn torsdag 20. januar 2011 av nsklnews Til bruk for pressen hovedsaklig. Klikk på linken under, eventuelt velg "lagre som". Filtypen er RTF.
Vis resultatene (4 kb)

Kretsmesterskapet vel i havn Lagt inn torsdag 20. januar 2011 av nsklnews Det stilte hele 98 skyttere på kretsmesterskapet, det er vi veldig fornøyd med. Over halvparten av disse skjøt for Nittedal Skytterlag, for å være nøyaktig var vi hele 51 skyttere! De langt fleste av disse har startet med skyting de siste 3 årene, og det er tydelig at satingen på rekruttering har gitt frukter. De aller fleste av disse har fått sitt møte med skyttersporten gjennom skyteskolen som vi har arrangert hver høst de siste 3 årene. Vi ser også at vi har rekruttert både ungdommmer og deres foreldre. Utfordringen nå blir å fortsette å gi et interessant tilbud til alle.

Resultater finnes i menyen til venstre under Resultatlister->Åpne stevner.

KM - Første skytedag er over Lagt inn tirsdag 18. januar 2011 av nsklnews Så godt som alle påmeldte møtte, og til sammen var det 32 skyttere som skjøt sitt program. Det var flest aspiranter og skyttere fra klasse 1 og 2 i ilden i kveld. Karl R Hetland fra Skedsmo leder klasse 3-5 med 235 poeng. Klasse 1 ledes av Anne Helen Skartlien fra Nittedal med 244 poeng og klasse 2 ledes av Henning Tøn fra Nittedal med 241 poeng.

Live visningen av skivene fungerte bra i kveld. Derimot slet vi litt med visning av sorterte resultatlister, dette er i orden nå. Begge deler finnes ved å klikke på illustrasjonene over.

Skytingen fortsetter i morgen onsdag og torsdag. Med samme gode oppmøte som i kveld, bør de som satser på å skyte på ledig plass komme onsdag, da det ikke vil være ledige plasser tilgjengelig på torsdag! De som skyter i de første lagene bør beregne god tid oppover dalen slik at de rekker fram senest 20 minutter før skyting.

Oppropsliste Kretsmesterskap Lagt inn tirsdag 18. januar 2011 av nsklnews Når påmeldingen gikk ut var det 98 påmeldte til årets kretsmesterskap innendørs. Oppropslister finnes her.
Vi legger opp til live visning av skiver og løpende oppdatering av resultatlister.
Det er fortsatt ledige plasser til eventuelle etternølere. Vel møtt!

Status påmeldinger til Kretsmesterskapet Lagt inn fredag 14. januar 2011 av nsklnews Vi har nå 94 påmeldte skyttere på et KM, noe vi anser for å være relativt bra. Men det er plass til flere! Påmeldingen vil være åpen gjennom helgen og vi ser gjerne at så mange som mulig melder sin ankomst :)

Det er nå relativt fullt de første lagene på tirsdag, og torsdag er så godt som fullt. Men dette endrer seg stadig litt, så det kan være mulig å få skytetid også i disse tidsrommene om noen skulle ønske det.

Vi legger opp til full resultatservice både på arenaen og på internett. Og det vil bli servering i fra kjøkkenet alle dager.

Invitasjon til klubbmesterskap Lagt inn fredag 14. januar 2011 av nsklnews Lagets skyttere inviteres herved til klubbmesterskap innendørs på Varpet tirsdag 25. januar og torsdag 27. januar. Med så mange skyttere har vi sett oss nødt til å spre klubbmesterskapet over to kvelder, på den måten håper vi også å få med oss ennå flere deltagere. Vi ønsker derfor at flest mulig melder seg på via det elektroniske påmeldingssystemet vårt: http://skyting.pamelding.net/ Her finner du også mer informasjon om skytingen. Påmeldingen er allerede åpnet og vil være åpen til mandagen før.

Vi ønsker å lage et sosialt arrangement for alle klasser, det blir dermed visning på storskjerm og enkel bevertning.

Vel møtt!

Påmeldingen til Kretsmesterskapet på 15m er åpnet Lagt inn tirsdag 4. januar 2011 av nsklnews Nittedal Skytterlag har gleden av å invitere skyttere fra krets 2 i Akershus Skyttersamlag til kretsmesterskap 15 m. Arrangementet vil bli avholdt på innendørsbanen på Varpet 18., 19. og 20. januar 2011. Det skytes mot 8 elektroniske Kongsbergskiver. Det vil bli full resultatservice og servering i kjøkkenet. Se ellers invitasjonen for flere detaljer.

Påmeldingen (http://skyting.pamelding.net) åpnet i dag og vil være åpen fram til søndagen før stevnet starter. Det er i skrivende stund allerede påmeldt 59 skyttere.

Vis invitasjon (24 kb)