oktober 2007

Styret minner om årsmøtet på mandag Lagt inn lørdag 27. oktober 2007 av nsklnews Dagsorden finner du link til øverst på siden.

Innetreningene har startet Lagt inn tirsdag 23. oktober 2007 av ama Innendørsbanen på Varpet er nå i drift med 8 elektoniske skiver.
Seniorer trener på onsdager fra kl 18.
Ungdommene trener på torsdager fra kl 18.
Vel møtt !

Innendørsbanen er godkjent av politiet! Lagt inn tirsdag 16. oktober 2007 av nsklnews Den nye innendørsbanen vår på Varpet ble i dag godkjent av Politiet. Banen har 8 elektroniske skiver med automatisk skiveheis levert av Kongsberg Mikroelektronikk. Styret retter en stor takk til alle som har bidratt for å få banen i orden.

Første trening på den nye banen blir allerede i morgen, onsdag, klokken 18.00. Første stevne er det avsluttende karusellstevnet i Akershus skyttersamlag. Det arrangeres i uke 48.

Trening avlyst denne uka Lagt inn tirsdag 9. oktober 2007 av rhd Vi er desverre ikke helt ferdig med 15m innendørsbanen på Varpet ennå, så treningen denne uka må desverre avlyses. Det som gjenstår regner vi med å få ordnet fram til trening neste uke.