oktober 2008

Status karusellstevnet Lagt inn fredag 31. oktober 2008 av nsklnews Arrangementet går iht. oppsatte planer. Onsdag og torsdag gikk stort sett med fulle lag, men noen skyttere i frafall. I dag fredag, og i morgen, lørdag er det noen ledige plasser og mulighet for å skyte på ledig tid. Møt opp eller ring 91512626, vi lover plass til alle, eventuellt med ekstra lag.
Det er jevnt god skyting, men ikke mange med de helt store resultatene. Vebjørn Berg leder pt. med 248 poeng.

Vi beklager at nettvisningen og resultatserviceen var nede på torsdag. Dette skyldes en teknisk feil på hjemmesiden som nå er rettet opp. (Live-visningen var tilgjengelig, men kun for de som tilfeldigvis hadde lagt inn live-visningen vår som snarvei...)

Akershuskarusellen har startet Lagt inn onsdag 29. oktober 2008 av nsklnews Det var 206 påmeldte når stevnet startet opp med en litt forsiktig oppstart i går. Alt fungerer fint og vi er klare for storinnrykk resten av uken. Det er noen ledige plasser fredag og lørdag, og vi setter om nødvendig opp lag utover lørdag ettermiddag slik at alle som ønsker skal få skutt.

Skyttere med skytetid tidlig på kvelden oppfordres til å beregne god trafikken oppover RV4, spesielt nå når det snør

Styret minner om årsmøtet Lagt inn søndag 26. oktober 2008 av nsklnews Årsmøtet avholdes mandag klokken 19.00 i Skytterhuset på Varpet, alle medlemmer ønskes velkommen. Vi viser til innkalling som er sendt ut pr post.

Invitasjon til årsfest Lagt inn tirsdag 14. oktober 2008 av nsklnews Arrangementskomiteen inviterer til årsfest lørdag 15. november 2008 i skytterhuset på Varpet, festen starter kl 19.00. Påmelding innen den 8. november. Se vedlegg for hele invitasjonen.