oktober 2013

Geir Roger vant og Alexander ble nummer to i karusellrunde 2 på Blaker(Oppdatert) Lagt inn fredag 25. oktober 2013 av pel Mange av våre skyttere var denne uken i aksjon under karusellrunde 2 ute på Blaker. Det ble også levert noen meget gode prestasjoner av flere av våre skyttere.
I klasse Eldre Rekrutt prikket Alexander igjen inn 250 poeng og ble nummer to etter rivalen Benjamin Karlsen. Sindre Olafsen presterte bra igjen i denne runden - han vant jo første runde i Nannestad - nå ble det gode 249 poeng og fjerdeplass.

I klasse 2 viste Geir Roger Bjerkan at det ikke var noe blaff med 249 poeng under høststevnet på Varpet, for han skjøt igjen strålende og fikk 248 poeng hvorav den første nieren kom på første liggende. Han stakk derved av med nok en seier i klasse 2, vi gratulerer.

For Rekruttene og juniorene ble det bare nesten denne gangen, men det kommer flere muligheter. I Rekrutt havnet Truls Kluften på en delt niendeplass med 239 poeng og i Junior havnet Knut Atle Sørskogen Stovner på en syvendeplass med 242 poeng.

Se oppdaterte resultater (og et bilde av en storskytter) via denne linken:
http://www.skytterlag2.no/blaker/

Onsdagstreningene for senior - bra start! Lagt inn torsdag 24. oktober 2013 av pel Seniortreningene på onsdager går nå for fullt og hittil denne høsten har hele 14 forskjellige skyttere(hvorav en ungdom) vært innom for å gjennomføre en treningsøkt - veldig bra start.

I går var det åtte skyttere på plass som trente i to lag.

Vi minner også om at det er en innlagt oppmøtekonkurranse denne høsten, så her må dere bare møte opp - oppmøteliste er hengt opp.

Invitasjon til Årsfest 16/11-2013 Lagt inn tirsdag 22. oktober 2013 av pel Her er det bare å melde seg på til arrangementkomiteen.
Vis vedlegg (227 kb)

Stevnet er avsluttet Lagt inn lørdag 19. oktober 2013 av nsklnews I siste lag hadde vi Ivar Liseter fra Ski som tok ledelsen og dermed vant klasse V65 med 347 poeng og 18 innertiere.

Det betyr at Bjørnar Sletmo vant årets høststevne med 347 poeng.

Resultatlistene på nett og Mitt DFS er oppdatert. I alt har vi hatt 214 skyttere innom, det er snaut 40 færre enn påmeldt. Vi er fornøyd med deltagelsen, men vi synes frafallet er i overkant stort. I formiddag hadde vi et lag hvor det var 7 skyttere fra ett og samme skytterlag som ikke møtte...

Thomas Krågtorp med fenomenal skyting og ledelse i klasse ER Lagt inn lørdag 19. oktober 2013 av nsklnews Thomas som representerer Råde skjøt 350 med hele 26 innerblinker! Det kommer sannsynligvis være stevnets beste resultat.

Alternativ live-visning Lagt inn lørdag 19. oktober 2013 av nsklnews Vi ser at den serveren vi har benyttet til live visning av skivene har slitt litt med for mye trafikk i dag. Vi har derfor lagt opp en alternativ server på følgende adresse: http://www.nskl.no/liveres

Bjørnar Sletmo fra Trøgstad i ledelsen Lagt inn lørdag 19. oktober 2013 av nsklnews Bjørnar skjøt nettopp sterke 347 med seriene 50-47-50-100-100. Det gir han en ledelse med hele 2 poeng til Jens-Kristian Larsen. Poengsummen kan vise seg å holde helt inn. Men allerede i det laget som ligger på standplass har vi en sterk utfordrer i Simon Kolstad Claussen som vant banestevnet her hos oss i sommer.

Odd Kolsrud i tet i eldste klasse (igjen) Lagt inn lørdag 19. oktober 2013 av nsklnews Odd Kolsrud skjøt litt tidligere enn først annonsert, og Odd skuffet ikke. Denne gangen 350 med 21 innertiere, så langt det beste resultatet under hele stevnet!

Ny leder i klasse J - Inga Mørck fra Ski Lagt inn lørdag 19. oktober 2013 av nsklnews Allerede i laget etter Sindre skjøt Inga et poeng bedre - 348 poeng. Hun leder dermed juniorklassen.

Sindre Nordvik i ledelsen i klasse junior Lagt inn lørdag 19. oktober 2013 av nsklnews Sindre som skyter for Brumunddal skjøt 347 poeng og leder dermed klasse junior.

Gunnar Amundsen med klar ledelse i klasse V73 Lagt inn lørdag 19. oktober 2013 av nsklnews Gunnar skyter for Torsnes og hadde sterke 349 og 18 innerblink. 9eren kom allerede på andre skuddet. Det er flere sterke navn igjen i klasse V73. Det blir blant annet spennende å se om resultatet kan holde til å slå "verdens beste veteran" Odd Kolsrud som skal skyte i nest siste lag i ettermiddag.

Ingrid Finnestad med fantastisk skyting Lagt inn lørdag 19. oktober 2013 av nsklnews Ingrid Finnestad fra Skjeberg skjøt fantastisk i morgentimene. Hun leder klasse ER med 350 poeng.

Jens Kristian Larsen har tatt ledelsen i stevnet Lagt inn fredag 18. oktober 2013 av nsklnews Jens Kristian Larsen fra nabolaget Oslo Østre har tatt ledelsen i stevnet med serien 50-48-50-97-100 til sammen 345 poeng og 16 innerblink. I samme lag skjøt fjerdeklassingen Henrik Oppen fra Rakvåg 342 poeng.

Kvelden har åpnet med ny leder i V55 og V65 Lagt inn fredag 18. oktober 2013 av nsklnews Gunnar Myrset fra Ringerike har tatt en foreløpig klar ledelse i klasse V55 med 344 poeng. Eidsberg veteraner skjøt i samme lag, og de skjøt godt. Best var Hans Heer med 347 poeng og ledelse i klasse V65.

Kveldens skytinger er over Lagt inn torsdag 17. oktober 2013 av nsklnews Vi har fått ny ledelse i klasse V65 ved Steinar Haakafoss i med 343 poeng. I klasse junior har Jenny Stene fra Haga tatt ledelsen med 346 poeng. Dessverre har vi ikke bilder av disse i kveld. Så langt har 103 skyttere funnet veien til Varpet i høstmørket, det betyr at stevnet ennå ikke er halvveis. Den store skytedagen blir lørdag, hvor det går i ett fra morgen til kveld.

Kåre Strøm i delt ledelse i klasse V65 Lagt inn torsdag 17. oktober 2013 av nsklnews Kåre skjøt i første lag i kveld. Poengsummen 342 med 13 inne holder foreløpig til delt ledelse med klubbkompis Kåre Lund.

Nytt toppresultat i lag 10 Lagt inn onsdag 16. oktober 2013 av nsklnews Benjamin Hansen fra Moss og Våler har tatt en soleklar ledelse i klasse rekrutt med 349 poeng.

God skyting av Knut Vik i klasse V73 Lagt inn onsdag 16. oktober 2013 av nsklnews Knut Vik fra Frogn og Drøbakhar tatt en klar ledelse i klasse V73 med 346 poeng.

Kjemperesultat av vår egen Geir Roger Bjerkan Lagt inn onsdag 16. oktober 2013 av nsklnews Geir Roger fortsetter å skyte bra. I kveld skjøt han 348 poeng i klasse 2 og har dermed tatt en soleklar ledelse i klassen.

Første skytekveld er over Lagt inn tirsdag 15. oktober 2013 av nsklnews 39 skyttere har skutt sine skudd. Anne Ingeborg Sogn Øiom fra Randsfjord leder klasse 3-5 med 344 poeng. Ellers har det vært ganske jevn skyting, uten at vi tror at vi har sett vinneren i så mange klasser ennå. Alle resultater på nett er oppdatert. Status på ledige skiver utover stevnet er også oppdatert. Erfaringsmessig kommer det dessuten til å bli noen flere ledige plasser.

Høststevnet er i gang Lagt inn tirsdag 15. oktober 2013 av nsklnews De første skuddene smalt nøyaktig klokka 18.00. Det er mulig å følge live-visning av skivene og følge med på til enhver tid oppdaterte resultatlister ved å klikke på henholdsvis skiva og seierspallen oppe til høyre.

Dersom du er på jakt etter ledig plass finner du den mest oppdaterte oversikten ved å se på "Lagvis" og deretter klikke på de respektive lagene.

Alt klart for innendørsstevnet Lagt inn mandag 14. oktober 2013 av nsklnews Påmeldinga er nå slutt og i skrivende stund er det 253 påmeldte til stevnet vårt. Veldig mange lag er fulle, men det er ledige plasser alle dager. Erfaring tilsier også et forfall på ca 5-10% av de som er påmeldt. Hvilket vil si at det vil være mulighet for å skyte på ledig plass.

I øyeblikket er det ledige plasser som følger:
Tirsdag: 4 plasser, spredt
Onsdag: 12 plasser, alle sent
Torsdag: 14 plasser, de fleste sent
Fredag: 10 plasser, siste lag og 2 spredt
Lørdag: 4 plasser, første og siste lag

Skivevedlikehold ble utført på søndag, vedlikeholdsprotokoll er publisert her på nett (se Skytebaner->Innendørs). Anlegget ble fullskala testet, inkludert live visning på nett. Alt fungerte tilfredsstillende.

Det blir enkel servering alle dager. Husk at det kan være rester av kø opp mot Nittedal fra byen for de første lagene hver kveld. Skytterne ønskes velkommen til dyst i Nittedal!

Sindre Olafsen vant første runde i Akershuskarusellen Lagt inn lørdag 12. oktober 2013 av pel Første runde i Akershuskarusellen på 15 markerte den offisielle oppstarten av årets innendørssesong på konkurransefronten. Runden gikk i Nannestad og det var relativt liten deltagelse fra Nittedal denne gangen. Selv om de var få, så markerte de seg. I første rekke ved Sindre Olafsen som i Eldre Rekrutt like godt vant med det flotte innendørsresultatet 249 poeng. Han var ett poeng foran Jonas Kjone Husåsfallet fra Skogbygden, som igjen var et poeng foran vår egen Alexander Bengtson som da altså tok en flott tredjeplass blant 17 deltagere. I klasse Rekrutt fikk May Helene Bengtson 240 poeng og tok en bra 5. plass blant 19 deltagere. I junior fikk Knut Atle Sørskogen Stovner 243 poeng og tok 6. plassen blant 13 deltagere.
I seniorklassene var det kun Nittedalsdeltagere i klasse 2, men Bjørg Margrete Jøndal gjorde sine saker meget bra og fikk 242 poeng og inntok 3. plassen blant 15 deltagere.

En god start altså og så får vi håpe de fortsetter slik utover høsten. Det er de tre beste av fire runder i karusellen som teller i sammendraget.
Resulater: http://www.skytterlag2.no/filestore/Skytterlag/nannestad-filarkiv/Div/15m-25-skudd-kl-ASP2.pdf

Vedrørende purring på medlemskontinget Lagt inn fredag 11. oktober 2013 av nsklnews Den 28. september ble det sendt ut purringer på medlemskontingent. Som følge av en feil i det sentrale medlemsregisteret har det blitt sendt ut en drøy håndfull flere purringer enn det skulle. De det gjelder vil bli tilsendt en kreditnota.

Nittedal Skytterlag er tildelt 1. runde i Norgescupen neste sommer! Lagt inn tirsdag 8. oktober 2013 av nsklnews Norgescupkomiteen har i dag hatt møte, og har for tredje gang vist oss tillit som arrangør av et Norgescupstevne. Det betyr at vi må brette opp armene og starte forberedelsene til nok et storstevne. Vi er tildelt 1. runde i Norgescupen i samarbeid med Rælingen og Fet. Runden skal foregå 29. mai til 1. juni. Dvs vi kommer nok også til å ta med oss torsdagen som skytedag.

Den første gangen vi arrangerte var avslutningsrunden i 2000. Den gangen samlet vi 252 deltagere. Frode Kristensen vant stevnet på ny norgesrekord med 349 poeng, en rekord som sto i nesten et år. Andre gangen var i 2008, da hadde vi åpningsrunden og samlet 840 skyttere. Rune Seim vant dette stevnet med 348 poeng. Det ser ut til at Norgescupen har stadig større oppslutning og kanskje kommer nettopp stevnet hos oss til å være det nest største skytterstevnet i Norge etter Landsskytterstevnet kommende år.

Vi har i dag et fullverdig og godt anlegg. Det er derfor ikke behov for større investeringer i forbindelse med stevnet. Men styret ser likevel for seg at vi gjør en del mindre oppgraderinger. Det vil være anledning til å få mer informasjon og diskutere dette etter årsmøtet kommende mandag.

Dere finner mer informasjon om Norgescupen som hovedoppslag på DFS sine sider - http://www.dfs.no

Purringer på medlemskontingent sendt ut Lagt inn tirsdag 1. oktober 2013 av nsklnews Høsten er tid for årsoppgjør og årsmøter. I Nittedal Skytterlag sender vi også ut purringer til de som ikke har betalt sin kontingent. Dette for å få et så korrekt bilde av antall medlemmer som mulig i årsrapportene. De det gjelder skal nå ha fått en purring i postkassa.

Vi ser at vi får noen meldinger fra skyttere som tror de har meldt seg ut av laget og som har fått purring. Vi gjør oppmerksom på at for å bli meldt ut fra laget, så må man sende en skriftlig utmelding av laget. Det kan være en kort epost til én av styrets medlemmer, til lagets offisielle epost-adresse, eller som vanlig post. Det holder ikke å melde seg av våre epost-lister, eller gi en muntlig beskjed til noen i ”laget”. Slike muntlige beskjeder kommer sjelden fram til rette vedkommende slik at den opprinnelige meldinga forstås som den skulle.