oktober 2014

Nye tillitsvalgte etter Årsmøtet Lagt inn tirsdag 28. oktober 2014 av pel Etter at valgene på årets Årsmøte var unnagjort har vi ny sammensetning av styret og ungdomsutvalget.

Styret:
Per Olav Listou - leder
Elisabeth Mørk - kasserer
Anne Helen Skartlien - styremedlem
Henning Tøn - styremedlem
Per Einar Lunde - styremedlem

Ungdomsutvalget:
Elisabeth Kluften - leder
Marianne Haugane - medlem
Eivind Kylgård - medlem
Trygve Bengtson - medlem

Intern fordeling av arbeidsoppgaver og funksjoner mv. foretas i første konstituerende styremøte. Alle verv oppdateres på hjemmesiden etterhvert.

Til lykke med vervene og vi både håper og tror at dette er bra valg for et nytt godt arbeidsår i skytterlaget.

Tre klasseseiere i karusellrunden på Blaker Lagt inn mandag 27. oktober 2014 av pel Det er gledelig å kunne konstatere at vi i runde 2 av Akershuskarusellen stod igjen med hele tre klassevinnere.

I klasse Rekrutt klinte May Helene Bengtson til og fikk 249 poeng, satte med det ny personlig rekord og vant med ett poeng på Markus Stubberud fra Rælingen. Også Truls Kluften skjøt bra i denne klassen og med 246 endte han på en delt 4. plass. Amadeus Gaardsø og Helene Olafsen fulgte også bra opp med 242 og 239 poeng og endte på henholdsvis 10. og 15. plass blant hele 36 rekrutter.

I klasse Eldre Rekrutt gjorde Sindre Olarfsen det samme som May Helene og med 249 poeng så vant han med ett poeng på Kristoffer Myhr fra Rælingen. Våre to øvrige ER som stilte til start skjøt tidvis også bra, men holdt ikke hele veien og Adrian Haugane og Jonathan Gaardsø endte på henholdsvis 240 og 236 poeng som ga 17. og 20. plass blant 26 deltakere.

I klasse 2 skjøt Andreas til sterke 247 poeng som var ny pers og dette viste seg å holde til klar seier med to poeng ned til Erik Gården fra Rælingen. Her ble Bjørg nummer 5 med 239 poeng blant de 16 deltakerne og viser at formen er stigende.

I klasse junior ble det også levert brukbare resultater og Knut Atle Sørskogen Stovner ble nummer 6 med 242 poeng, Alexander Bengtson ble nummer 8 med 240 poeng mens Lasse Johansen endte opp som nr 22 med 232 poeng blant 27 deltakere.

Vår ferske Aspirant Erlend Ullereng Mamelund skjøt også bra ute på Blaker og endte opp med 231 poeng og en velfortjent premie.

I de øvrige seniorklassene er det uvanlig tynt med deltakere fra Nittedal og kun en fjerdeklassing deltok: Per Einar fikk 235 poeng og det kan vel best karakteriseres som brukbar skyting, men ikke nok til å hevde seg i toppen.

Her finner dere sluttresultatene:
http://www.livevisning.com/blaker/liveresult/StartFrame.htm

Andreas Lunde med klasseseier og ny pers i Gjerdrum Lagt inn søndag 19. oktober 2014 av pel Andreas har beholdt den gode skyteformen fra i sommer og vartet opp med god skyting når han under 15m stevnet i Gjerdrum skjøt til 246 poeng. Det var ny pers på klasse 2 programmet og det holdt også til seier ett poeng foran Mikael Hansen fra Rælingen. En ti-skudd på 98 poeng smakte nok godt, det var dog litt surt for ham at det kun var 2 x 9,9 som skilte ham fra 100 poeng.
Også i Rekruttklassen ble det skutt brukbart av våre idet Truls Kluften fikk 244 poeng og May Helene fikk 243 poeng, noe som holdt til henholdsvis 5. og 6. plass. Det ble også en 6. plass på Sindre Olafsen i klasse Eldre Rekrutt selv om han neppe var helt fornøyd med resultatet på 246.
Ellers gleder vi oss over at en av våre nyeste aspiranter blir med på konkurranser, Erlend Ullereng Mamelund skjøt 219 poeng i Gjerdrum etter blant annet å ha prikket inn en 49 serie underveis. Dette lover bra.

Resultatene finner dere her: http://www.skytterlag2.no/filestore/Skytterlag/gjerdrum-filarkiv/resultater/ResultaterXIV/XVmstevne/WEB/index1.html#

Til uken er det ny runde i Akershuskarusellen og da med Blaker som arrangør. Mange av våre ungdommer er påmeldt og vi ønsker lykke til.

Invitasjon til høstens store begivenhet! Lagt inn fredag 17. oktober 2014 av nsklnews Det er på tide å krype innedørs og å slå ut håret. Vedlagt er invitasjon til årsfesten som selvfølgelig avholdes på Varpet i tradisjonell stil.
Datoen er 8. november.

Vis vedlegg (204 kb)