oktober 2015

Årsmøtet er nå avholdt - et rolig møte Lagt inn torsdag 29. oktober 2015 av pel Årets Årsmøte i NSKL er nå avholdt og møtet gikk for seg i rolige og sømmelige former til tross for at "katten var borte og musene kunne ha danset på bordene" - nestleder overtok imidlertid klubben i leders fravær og holdt agendaen kvelden igjennom.
Regnskap og beretninger ble gjennomgått og godkjent med noen sedvanlige mindre kommentarer og korreksjoner.
Patronsubsidier til aktive DFS-skyttere er fra 1. november øket til kr 2 pr patron/kule.

Styresammensetningen etter valgene ser slik ut:
Leder - Per Olav Lisou
Styremedlem og kasserer - Elisabeth Mørk
Styremedlem - Anne Helen Skartlien
Styremedlem - Henning Tøn
Styremedlem - Per Einar Lunde
(funksjoner stadfestes i konstituerende styremøte)
Vara - Rune Dahl og Erik Haugane

Ungdomsutvalget:
Leder - Elisabeth Kluften
Medlem - Marianne Haugane
Medlem - Trygve Bengtson
Medlem - Knut Atle Sørskogen Stovner

Øvrige verv vil bli lagt ut på siden med oversikt over samtlige verv og funksjoner etterhvert. Vi ønsker det nye styret lykke til med arbeidsåret.

Vi minner om påmeldingsfristen til Årsfesten som er... Lagt inn torsdag 29. oktober 2015 av pel 31. oktober.

Med andre ord haster det nå med å bestemme seg.

Påmelding sendes til ollisotu@online.no eller nittedal@skytterlag.no eller SMS/Tlf til 91512626.

Full inbydelse ligger som tidligere nyhet siden.

Nittedalsstevnet avsluttet Lagt inn lørdag 17. oktober 2015 av pol Da er årets 15-meter stevne ferdig. Stevnevinner ble Simon Kolstad Claussen med 349 poeng. Stevnets siste dag bød på mye god skyting, spesielt i ungdomsklassene der alle klassene fikk nye ledere. Det ble en kamp på innertiere før vinnerne ble kåret.
Totalt 263 skyttere deltok. Se linken over for resultatlister og denne lille websiden. Premieoppgjøret er lastet opp på Mitt DFS.

Nittedal Skytterlag takker for deltakelsen og ønsker alle en fortsatt god helg.

Ny leder i klassse ER Lagt inn lørdag 17. oktober 2015 av pol Maud Elise Grønberg med kjempeserie på tampen av dagen. 350 poeng med 22 innerblinker, foreløpig ledelse med 2 innerblinker vs. Maria Engen Skogly.

Maria Engen Skogly Lagt inn lørdag 17. oktober 2015 av pol Maria prikket inn 350 med 20 innerblink, det gir ledelse i ER. I samme lag skjøt Silje Jeanett Holter fra Moss og Våler 349 med 20 innerblink. Det gir så langt en 3. plass, en inneblink bak May Helene Bengtson fra Nittedal

Ny leder i rekruttklassen Lagt inn lørdag 17. oktober 2015 av pol Simen Ek Bromback fra Råde holdt 10-eren i 34 skudd, og så kom den fortvilte nieren. Men, 349 og 15 innerblink holde tilny og suveren ledelse i rekruttklassen.

Ingrid Finnestad, kl. J fra Skjeberg med toppresultat Lagt inn lørdag 17. oktober 2015 av pol Ingrid med toppresultat nok en gang i Nittedal. 350 poeng, 22 innerblink, og ledelse i Juniorklassen

Ledige skiver - Lørdag Lagt inn lørdag 17. oktober 2015 av pol Det er en del ledige skiver utover dagen.
Sjekk tidtabellen, grønne tall er antall ledige skiver. Disse oppdateres kontinuerlig. Det kommer til å bli flere ledige skiver utover dagen. Eller ring 91512626.

Nittedalsstevnet fredag kveld - Ny skytter i tet Lagt inn fredag 16. oktober 2015 av pol Nok en kveld med mye god skyting. Best av alle i kveld ble Simon Kolstad Claussen fra Høland Bjørkelangen med solide 349 poeng og ledelse i klasse 3 - 5. Vi har også fått ny ledelse i ER. Nittedals egen May Helene Bengtson prikket inn sterke 349 poeng, og med 22 innerblinkner.
Lista begynner nå å ligge forholdsvis høyt i flere klasser, det betyr at de som på lørdag er ute etter edelt metall vet hva som gjelder og det er bare å "holde i".

Nittedalsstevnet etter første dag... Lagt inn tirsdag 13. oktober 2015 av pol Kjersti Nyborg Teigen, Høland Bjørkelangen har tatt ledelsen i klasse 3-5 med sterke 348 poeng. I klasse V65 har Kåre Lund fra Ullensaker prikket inn 347. I V73 leder Øivind Mørk med 345. I ungdomsklassene er det Julie Paulsen Johannessen, ER, fra Fredrikstad som har høyest poengsum med 346.

Det har blitt noen ledige skiver utover i uken. Følg med på resultat-WEB, lagvise resultater. Der er lagene fortløpende oppdatert, og ledige skiver vises. Ring stevnetelefonen 91512626 i stevnets åpningstid og meld deg på skivene som er ledige.

Årsfest 2015, lørdag 7/11 - påmelding innen 31/10 Lagt inn mandag 12. oktober 2015 av pel Se invitasjon nedenfor.

Vel møtt!

Vis vedlegg (190 kb)

Høststevnet og påmelding - ledige plasser?(oppdatert 13/10 kl 07.00) Lagt inn fredag 9. oktober 2015 av pel Det har vært gledelig god forhåndspåmelding til vårt åpne høststevne. Vi har totalt 332 påmeldte ved stevnestart. Det er mange fulle lag, men erfaring tilsier dessverre at et sted mellom 3 og 8 skytter ikke møter opp hver kveld.

Vi oppfordrer derfor skyttere som ikke har fått en forhåndspåmeldt plass til å komme likevel. Vi organiserer en venteliste pr kveld med inntil 8 plasser. Det er mulig å be om å bli satt opp på venteliste på forhånd, men man må senest være på skytebanen kl 19.00 for å beholde plassen sin. Alle som står på ventelisten kl 19.30 garanteres å få skyte og om nødvendig setter vi opp et ekstra lag helt til slutt. Forhåndsønske om venteliste sendes i tilfelle til:
nittedal@skytterlag.no

Det er også grunn til å merke seg at det til stadighet dukker opp enkeltplasser hvor noen har meldt seg av igjen. I skrivende stund har vi disse plassene ledige(kan bli endret til stevnestart):
tirsdag - 1 plass
onsdag - 4 plasser
fredag - 5 plasser
lørdag - 2 plasser
(Oppdatert 13/10 kl 07.00)

Vi håper alle som ønsker å delta får til det.