februar 2011

Tredje plass til Joakim Olerud Jensen på Lyngnastevnet Lagt inn fredag 18. februar 2011 av hha Tingelstad Skytterlag arrangerte feltstevne på Lygna lørdag 13. februar. Til tross for at gradestokken viste –23 grader på morgenkvisten, møtte 153 skyttere opp. Skytterne gikk en lang runde i skogen hvor de skulle skyte på blinker av varierende størrelse og form.
Grunnet sammenfallende stevner, stilte Nittedal Skytterlag denne gang med en liten tropp på bare 4 ungdoms-skyttere. Til gjengjeld leverte disse skytterne gode resultater.
Joakim Olerud Jensen fikk 28 treff av 30 mulige og med 8 innertreff endte han på 3. plass i rekruttklassen. Med 22 treff hvorav 9 var innertreff endte Mikal Knutsen på 8. plass i samme klasse. I klassen eldre rekrutt endte Robin Belgen på 14. plass med 25 treff og 10 innertreff. I aspirantklassen skjøt Robin Evjebråten sterke 23 treff og 7 innertreff. Flere resultater her: http://www.dfs.no/?module=Articles;action=Article.publicShow;ID=51366

Ingen ungdomstreninger i vinterferien Lagt inn mandag 14. februar 2011 av hha Det blir ingen organiserte ungdomstreninger i vinterferien (uke 8), altså periode lørdag 19.02 - søndag 27.02.
De som har behov for bistand med innskyting til feltstevnene søndag 20.02 og 27.02 må gi beskjed til Ungdomsutvalget, så skal vi forsøke ordne dette.

Ny Ungdoms-aktivitetskalender Lagt inn mandag 7. februar 2011 av hha Mange går i surr med all eposten Ungdomsutvalget sender ut. Vi har derfor laget en egen aktivitetskalender under Ungdomssiden. Denne viser kun ungdomsaktiviteter, så som påmeldingsfrister og aktiviteter som kun angår ungdomsgruppa.
Alle arrangementer vil fortsatt ligge i Lagskalenderen.

Stor tropp fra Nittedal i Gjerdrum Lagt inn mandag 7. februar 2011 av hha Det var et nydelig vintervær med kun noen få minus og strålende sol da Gjerdrum skytterlag i helgen arrangerte sitt tradisjonelle finfeltstevne for ungdommer og veteraner. Det eneste problemet var at med solen kommer det som regel også en liten trekk i luften som kan være vanskelig å bedømme for de yngste skytterne som benytter finkaliber.
Vis resultatene (33 kb)
Se vedlagte referat (76 kb)