februar 2012

Fullt hus i Søndre Odalen Lagt inn tirsdag 28. februar 2012 av pel Knut Atle Sørskogen Stovner og Steffen Nielsen var det to eneste som prioriterte feltskyting på Skarnes i regi av Søndre Odalen skytterlag siste helgen av vinterferien.

Vi tipper begge var strålende fornøyd med prioriteringen, for begge skjøt fullt hus og 30 treff. Om dere lurer på innertreffene og plasseringene, så må jeg henvise dere til vedlegget under.

Per Einar

Vis vedlegg (363 kb)

Liten tropp, men god feltskyting på Årnes Lagt inn tirsdag 14. februar 2012 av pel Knut Atle var nok en gang best av våre skyttere som tok turen til Årnes sist søndag. Han fylte runden igjen, og denne gangen var det en 36-skudds runde. Med 25 innertreff i tillegg holdt dette til en 9. plass.

Se vedlegg for bilder og fyldigere referat.

Vis vedlegg (278 kb)

Feltutvalgets spørreundersøkelse Lagt inn onsdag 8. februar 2012 av nsklnews Det Frivillige Skyttervesen har satt ned et utvalg for å se på hva som kan gjøres for å få mer interesse rundt feltskyting. Utvalget har laget en undersøkelse som kan gjennomføres anonymt. Vi oppfordrer alle til å gjennomføre.
* Aktive feltskyttere
* Sluttet som feltskytter
* Baneskyttere
* Jaktfeltskyttere
* Foresatt til skyttere
* Arrangør av feltstevner
* Sluttet å arrangere feltstevner
* Sitter i styre eller utvalg i lag/samlag

Du kommer direkte til undersøkelsen ved å følge denne linken: https://response.questback.com/dfs/felt2012/

Resultater Gjerdrumfelten - to av våre fylte Lagt inn tirsdag 7. februar 2012 av pel Joakim Olerud Jensen og Knut Atle Sørskogen Stovner overbeviste i Gjerdum med henholdsvis 30/19 på begge to. Knut Atle ble rangert foran på bedre resultat på siste skyting. Sesongdebuten var med andre ord strålende for Joakim, mens Knut Atle nå viser stabilt god form og fylte for fjerde gang denne vinteren. Se fyldigere referat og resutlater i vedlegget.
Vis vedlegg (35 kb)