februar 2014

Sindre Olafsen ble beste ungdomsskytter etter god skyting i vanskelige forhold i Søndre Odalen Lagt inn søndag 23. februar 2014 av pel Søndre Odalen skytterlag arrangerte søndag "Døhlisjøfelten" i meget krevende forhold. For grovfeltskytterne var det laget et "stramt" opplegg hvor de skiftende vindforholdene virkelig satte seniorene på prøve. Ukjente skyteavstander og hold med stillingsskifter og korte skytetider ga da også utslag i at resultatene ikke var på vanlig høye nivå. Ett av holdene ble av noen dømt til over 630 meter(som noen traff på) og med 10 knepp i siden på vinden så tilsier det en vindavdrift på ca 63 cm. Ingen av våre 3 seniorer som forsøkte seg fant ut av de vanskeligste holdene og da ble det også plasseringer et stykke nedover på resultatlistene.

For ungdommene var det nok noe enklere, men vinden gjorde sitt utslag også her i tillegg til at det var skyting på avstander noe under 100m på noen hold, skyting i oppover- og nedoverbakke og på et hold skulle man sette 3 skudd i to trekanter som stod på høykant - morro at det legges ned litt tid i å lage varierte og noe mer krevende feltopplegg også på finfelten.
Våre ungdommer taklet forhold og opplegg meget bra og Sindre Olafsen prikket inn 30 treff og 22 innertreff i klasse Eldre Rekrutt. Med dette tok den gode Sindre nok en seier i årets feltsesong. Og ikke nok med det, han ble også beste ungdomsskytter uansett klasse og stakk av med en flott sølvpokal fra Odal Grus, som var satt opp som tilleggspremie på tvers av ungdomsklassene. Vi gratulerer så mye med nok en flott triumf.
Jonathan Gaardsø skjøt også bra i samme klasse og fikk opp gode 28/18 og inntok 8. plassen.
Truls Kluften fikk gode 25/9 i klasse Rekrutt og så lenge ut til å stikke av med seieren, men i et av de siste lagene kom Hanna Synnøve Huser fra Raumnes inn med 27/12, og da ble det i stedet en strålende andreplass på Truls. I samme klasse ble Amadeus Gaardsø nummer 5 med 22/7 og May-Helene Bengtson nummer 6 med 22/4.
I juniorklassen ble det nesten for Alexander Bengtson som skjøt gode 29/12 og endte på 7. plass. Lasse Johansen med 26 og knut Atle Sørskogen Stovner med 22 fikk mer beskjedne plasseringer i den tøffe klassen.
Resultatene finner dere her:
http://www.dfs.no/aktuelt-na/resultater/?eventId=14516

Amadeus Gaardsø slo til på Stange-felten Lagt inn søndag 23. februar 2014 av pel Stange og Romedal skytterlag arrangerte lørdag feltstevne og flere av våre ivrigste ungdommer hadde tatt turen oppover idet stevnet teller med i Akershuskarusellen.
Under fine skyteforhold var det denne gangen Amadeus Gaardsø som overbeviste mest idet han gikk bort og vant Rekruttklassen med 28/13. Han var fire innertreff foran nummer to, Marte Engebretsgård fra Åsheim. Vi gratulerer med den flotte prestasjonen.
Også Sindre Olafsen skjøt bra i klasse Eldre Rekrutt, men med 29 treff og kun 13 innertreff ble det likevel et stykke ned på listene i den tøffe klassen.
Resultatene finner dere her:
http://www.dfs.no/aktuelt-na/resultater/?eventId=131453

Sindre Olafsen overbeviste med nok en feltseier Lagt inn søndag 2. februar 2014 av pel I et relativt ufyselig vær tok Sindre Olafsen også turen til Gjerdrum for å skyte deres årlig finfeltstevne i Ulvdalen i dag. Værforholdene til tross så banket Sindre også denne gangen inn 30 treff selv om det holdt hardt mot slutten. Han hadde 6/0 på siste holdet og da var sannelig marginene på hans side. Det endte med 30/18 og Sindre var den eneste som fylte i klasse Eldre Rekrutt.

Ellers var det beskjeden deltagelse fra Nittedal denne gangen, men det er mange feltstevner nå og dette stevnet telte ikke med i Akershuskarusellen. Sammen med det dårlige været så gjorde nok det sitt til at deltagelsen ble lavere enn normalt. Adrian Haugane slet litt med å treffe i starten, men fikk 6/3 på siste holdet og kom da på sporet igjen. Det endte med 9. plass til slutt i ER. Lasse Johansen skjøt ikke dårlig, men med 26 treff i klasse junior så havner man et stykke nedover på listene.

For detaljerte resultater se denne linken:
http://www.skytterlag2.no/filestore/Skytterlag/gjerdrum-filarkiv/resultater/Resultater_/Gjerdrumstevnet_finfelt_/Fin-felt-Rapport2.pdf