februar 2015

Gode feltrunder i Søndre Odalen Lagt inn tirsdag 24. februar 2015 av pel Søndre Odalen skytterlag arrangerte sist helg sitt tradisjonelle feltstevne på/rundt Døhlisjøen. Nittedal stilte med en bra tropp på ungdomssiden samt Knut Atle Sørskogen Stovner som eneste senior.

Knut Attle gjorde en god figur i klasse tre og skjøt til 26/6 noe som holdt til en flott 3. plass i klassen hvor det deltok 14 skyttere. Bra dette av vår førsteårssenior.

I ungdomsklassene var det enormt stor deltagelse i klasse Eldre Rekrutt, med hele 40 unge skyttere. Vi hadde med fire og to av dem hevdet seg bra. May Helene Bengtson har vært vår beste denne vinteren, men har slitt med å få nok treff til å være med i toppen. Nå viste hun gryende form og var endelig tilbake på 30 treff. Med 16 innertreff så var hun igjen i toppen og det holdt til en strålende 4. plass i det gode selskapet. Også Truls Kluften løftet seg flott denne helgen og manglet bare ett treff på fullt hus, men 29/16 er god skyting det også og det ga ham en fin 12. plass.

Resultatene er lagt ut her:

https://www.dfs.no/aktuelt-na/resultater/?eventId=15393&class=ER

Klubbmestere på 15m er kåret Lagt inn fredag 13. februar 2015 av pel Etter skyting torsdag og i går så har vi nå kåret årets klubbmestere på 15m.
Kl 3-5: Andreas Lunde (3) - 334 poeng
Kl 2: Håkon Orskaug - 337 poeng
Kl 1: Trygve Bengtson - 336 poeng
Kl R: Helene Olafsen - 321 poeng
Kl ER: May Helene Bengtson - 341 poeng
Kl J: Sindre Olafsen - 339 poeng
Kl ASP: 6 deltagere som alle har fått sin fortjente premie, Patrick Bergum Grimstad, Brynjar Løkling, Emma Sjøblom, Sondre Hoel Svendsen, Varg Tangedal, Jim Stian Zimmermann.

Det deltok i alt 33 skyttere på årets mesterskap.

Vi gratulerer vinnerne som får sine medaljer utdelt på årsfesten til høsten. Premieringen til de andre ungdommene enn Aspirantene kommer det informasjon om fra ungdomsutvalget.

Se alle resultatene i vedlagte fil.

Vis vedlegg (109 kb)

May Helene skjøt 350 og ble kretsmester Lagt inn mandag 2. februar 2015 av pel Under årets KM på 15m skjøt May-Helene Bengtson fantastisk godt og prikket inn drømmesummen 350 poeng.

May Helene skjøt ikke bare 350 for første gang, men også 250 er første gang i konkurranse så det er ikke rart at det var i strålende blid jente som gikk av standplassen nede på Skjetten. Det holdt til en klar seier i kampen om Kretsmesterskapstittelen i klasse Eldre Rekrutt. Vi gratulerer så mye.

Også Helene Olafsen skjøt bra under KM og vant klasse Rekrutt med 339 poeng. 246 på 25-skudden var det som satt best, men hun kun fikk 93 på omgangen. Det holdt likevel med god margin. Vi gratulerer så mye.

For de øvrige viser vi til resultatlistene:
https://www.dfs.no/aktuelt-na/resultater/?class=R&eventId=15179