mars 2007

Resultater fra dagens Stang-inn Lagt inn torsdag 29. mars 2007 av ama Resultatene og skivene fra dagens Stang-inn er lagt ut her.
Av 14 deltagere var Daniel Jøndal Listou suverent best på innledende med 98 poeng på 13 skudd.
I finalen ble han fulgt til døra av Kenneth Lines, men fikk ut ett skudd mer enn Kenneth og vant dermed med 90 poeng mot 81 poeng.

2.plass til Nittedal 1 i Akershusserien Lagt inn onsdag 28. mars 2007 av rhd Da var Akershusserien over for denne gang. I år klarte Nittedal 1 å komme seg til finalen som ble avviklet på rådhuset til Rælingen i går kveld. Finalen var mellom Skarpskytten 2, NTG Kongsvinger 2 og Kisen 3.

NTG uklasset de andre konkurrentene og vant 3.divisjon av årets Akershusserie, men det ble hard konkurranse om de andre plassene. Etter at Odd Arne Samdal, Bjørn Dahl og Torbjørn Heggeblom hadde skutt lå det ann til å bli en 3.plass 4 poeng bak Skarpskytten 2. Da gikk Karoline Andersen inn på standplass og klarte å dra i land 2.plassen med 1 poeng(som først ble avgjort på det siste skuddet!).

Etter å ha inntatt litt brus og vaffel kunne alle fire motta de velfortjente sølvmedaljene.

De som har vært med på 1.laget i løpet av sesongen for å bringe oss frem til finalen er: Odd Arne Samdal, Bjørn Dahl, Lise Nordtug Ludvigsen, Torbjørn heggeblom, Ketil Gundersen, Karoline Andersen, Rune Dahl og Daniel Jøndal Listou.

Alle har litt av æren for vår felles 2.plass, så vi retter en stor takk for innsatsen til alle sammen og håper å kunne fortsette den gode trenden i neste sesong.

Resultatene er det foreløpig ingen som har, men de vil nok bli publisert på sidene til Rælingen skytterlag om ikke alt for lang tid.

Bildet som skulle ligge med nyheten ble for stort så det kan finnes her

Finale for Nittedal 1 i Akershusserien Lagt inn tirsdag 27. mars 2007 av rhd Etter å ha nedkjempet(?) Nordstrand 4, Kisen 3, Sørum og Oslo Østre 3 i 3.divisjon i Akershusserien er Nittedal 1 klar for finale som avikles i kveld på rådhuset i Rælingen.

Nittedal 2 deltok i 4.divisjon, men klarte ikke å nå finalen.

Se her for resultater of statistikk

Resultater fra dagens liggendestevne Lagt inn torsdag 22. mars 2007 av ama Resultatene og skivene fra dagens liggendestevne er lagt ut her.
Serieskyting for førstelaget i Akershus-serien stjal noen deltagere, men 15 deltagere var ikke så værst.

Resultater fra dagens knestevne Lagt inn torsdag 15. mars 2007 av ama Resultatene og skivene fra dagens knestevne er lagt ut her.

Et lite resyme fra KM og Viken felt Lagt inn mandag 12. mars 2007 av ama Et lite resyme fra KM-felt og Viken-II felt er lagt ut her.

Fullstendig resultatliste lagt ut for nedlasting Lagt inn onsdag 7. mars 2007 av nsklnews Dere finner den nederst sammen med de øvrige resultatene, eller direkte.

Hittegods fra samlagsmesterskapet Lagt inn tirsdag 6. mars 2007 av nsklnews Det ble funnet et par sorte herrehansker og et par marsjstøvler - type store. Sko og hansker tilhører neppe samme eier da de ble funnet på to ulike steder.

Henvendelse til Per Olav Listou

Bilder og resultater fra SM-felt og feltkarusell Lagt inn mandag 5. mars 2007 av ama Resultatene fra Samlagsmesterskapet i feltskyting ligger her.

Resultater fra feltkarusellen og bilder med mere fra SM er lagt ut på sidene til Akershus Skyttersamlag
Nittedals ungdommer fikk ingen seire på Samlagsmesterskapet denne gangen.
Magnus Skøyen tok tredjeplassen i rekruttklassen. Hans første medalje i et større mesterskap. Den unge damen ved hans side var uheldig og skjøt i Magnus skive, men han lot seg ikke psyke ut av det.
Konstanse Skøyen fikk finaleplass i klasse Eldre Rekrutt, men med ett tapt treff fra innledende var muligheten for topplassering borte.
Karoline Andersen tok andreplassen i Juniorklassen bak den store bomben i mesterskapet, Tord Buvik fra Fet.
Daniel Jøndal Listou måtte for første gang på lenge se en finale fra sidelinjen.
Karoline vant Juniorklassen i feltkarusellen og skal dermed skyte på laget til Akershus i neste helgs Viken II stevne.

Resultater samlagsmesterskapet i feltskyting Lagt inn søndag 4. mars 2007 av nsklnews Resultatene fra dagens mesterskap er nå lagt ut. Vi gratulerer alle vinnerne!

Antall deltagere på grovfelten var 64, mens det var 74 deltagere på finfelten. Totalt 138 deltakere fra 20 lag.

Feil i innbydelsen til samlagsmesterskapet Lagt inn lørdag 3. mars 2007 av nsklnews I innbydelsen står det at alle skytterne går fram og ser på skivene sine på det første holdet. Dette har dessverre ikke blitt mulig av sikkerhetsmessige grunner på grovfelten (Vi måtte flytte et hold).
På finfelten vil skytterne fortsatt få gå frem og se på sine skiver.
Innbydelsen finner dere her.

Klart for samlagsmesterskapet i feltskyting Lagt inn lørdag 3. mars 2007 av nsklnews Nå er alt klart for samlagsmesterskapet i feltskyting på jordene på Øvre Haug. Alle standplasser og figurrammer er gjort klar. Det første laget ropes opp klokka 08.30 søndag og vil starte sin skyting ca kl 09.00. Oppmøte for funksjonærer fra klokken 07.30 på Bjertnes.

Takk til de som har bidratt med å gjøre klart til stevnet!