mai 2009

En pinseaften i strålende sol på Varpet Lagt inn lørdag 30. mai 2009 av ama En dag preget av sol, varme og blide skyttere.
Det har ikke blitt endringer i toppen av klasse 3-5, men vi har en ny leder i klasse 2. Oddgar Larsslett fra Fiskum leder med 243.
Vår egen Andreas Lunde leder klasse 1 med 245 poeng. Andreas er til venstre på bildet.
På 100-meteren har vi fått en ny leder i klasse eldre rekrutt. Jørgen B Elstad fra Holmestrand og omegn (til høyre på bildet) leder med 350 poeng og 28 sentrum.
Vi har også hatt en dag helt uten protester fra skytterne.
I morgen er det hvile, på mandag braker det løs på nytt med mange skyttere og flere helt fulle lag. Det er likevel nok ledige plasser til de som ønsker å skyte.
Vi ønsker alle vel møtt på mandag.

Gode prestasjoner på en flott skytekveld Lagt inn fredag 29. mai 2009 av nsklnews I kveld har det vært flotte skyteforhold hele kvelden og toppresultatene har begynt å komme. Kvelden har bragt nye ledere i de fleste klassene. På 200 meter leder Trond Bergan fra Jondalen med 348 poeng. Så langt er det 5 skyttere med 345 poeng eller bedre. I klasse V55 leder Arne Grøtting fra Oslo Østre med 345 poeng.

På 100 meter har Haga skytterlag dominert. Jenny Stene leder klasse rekrutt med 346 poeng. Marte Ullberget leder klasse eldre rekrutt med 350 poeng og 24 innerblinker. Mens Daniel Stene har inntatt en delt ledelse i klasse junior. En ledelse som er delt med Fredric Stene fra Oslo Østre som skjøt torsdag. I eldste klasse leder evigunge Bjørn Rundberg med 349 poeng, mens Robert Larsen fortsatt leder klasse V65 med 349 poeng.

Kvelden ble ellers preget av stor pinsetrafikk (kø) og forsinkelsene på Rælingen som førte til at vi måtte holde igjen noen lag. Dessverre preget nok dette også oppmøtet som var lavere enn forventet. Juryen har behandlet en protest som ble avvist da skuddet ble funnet i skiva som anvist av elektronikken.

Bildet til høyre viser Trond Bergan, Daniel Stene og Marte Ullberget.

Vi har bunkret is med tanke på det gode værvarselet og lørdag og mandag tenner vi grillen slik at det blir servering av grillmat i tillegg til baguetter og vanlig skytestevnemat.

Nittedalsstevnet 2009 - pangstart Lagt inn torsdag 28. mai 2009 av nsklnews Stevnet er godt i gang. 58 skyttere skjøt på første dag av stevnet. Til tross for litt vind i de første lagene var det en del gode resultater. Klasse 3-5 ledes av Vidar Hofseth fra Oslo Østre med 342 poeng. I junior har Fredric Bjerke fra Oslo Østre tatt ledelsen med 349 poeng som også er hans personlige rekord. Vår egen Steffen Nielsen leder klasse Eldre rekrutt med 347 poeng, mens Robin Belgen, Nittedal leder klasse Rekrutt med 316 poeng.

419 skyttere er påmeldt, men vi har god kapasitet på banen og det er gode muligheter for å skyte på ledig plass. Se linken øverst på siden.

Bildet til høyre viser de to glade guttene fra Oslo Østre, Fredric til venstre og Vidar til høyre. Klikk for større bilde.

419 påmeldte til årets stevne Lagt inn torsdag 28. mai 2009 av nsklnews Stevnet starter i ettermiddag. Det er forhåndspåmledt skyttere fra hele Østlandet, fra Sørlandet og fra Sogn og Fjordane. Informasjon som oppropslister, tidstabell og oversikt over ledige plasser finnes via denne linken. Endringer og etteranmelding kan gjøres til stevnets kontakttelefon 67 07 85 62. Oppmøte senest 20 minutter før oppsatt skytetid.

Når stevnet starter vil det komme opp direkte linker til visning av skivene og resultatlistene som oppdateres etter hvert lag (Klikk på illustrasjonene på hver side av "Live").

Anlegget er sjekket og vedlikeholdt denne uken, se vedlikeholdsprotokollene som også er lagt ut her på hjemmesiden.

Med særdeles gode værprognoser ønsker vi velkommen til skytterfest på Varpet!

Ingen trening på riflebanene på Varpet i dag Lagt inn onsdag 27. mai 2009 av ama Vi minner om at det ikke er jeger-trening i dag onsdag 27. mai.
Riflebanene, både 100 meter og 200 meter er stengt grunnet dugnad og testing før Nittedalstevnet som starter i morgen.
Første jeger-trening blir onsdag 3. juni.

Påmeldingen til stevnet utvides med én dag Lagt inn tirsdag 26. mai 2009 av nsklnews Vi har registrert stor pågang med påmeldinger de senere dagene og utvider derfor påmeldingen til stevnet vårt med én dag. I øyeblikket er det 402 påmeldte til stevnet.

Status påmeldinger Lagt inn mandag 25. mai 2009 av nsklnews Det begynner å fylles opp i de oppsatte lagene. Ett døgn før påmeldingen stenger har vi 383 påmeldte skyttere. Det bør likevel være tilstrekkelig kapasitet slik at de som ønsker det skal få skutt, men for at du skal være sikker på å få en tid som passer deg bør skytetid reserveres.

Varpet: 200m er stengt Lagt inn mandag 25. mai 2009 av nsklnews Vi driver med sluttforberedelsene til stevnet og i kveld har vi testskutt og gjort klar 200-meters banen. Den er derfor stengt for trening fram til stevnet starter. De som ønsker å trene kan gjøre det på 100-meteren. Siste finpuss av denne gjøres på onsdag.

Status påmeldinger Lagt inn onsdag 20. mai 2009 av nsklnews Vi har 326 påmeldte så langt, men det er fortsatt relativt godt med plasser, når det er igjen 6 dager med påmelding. Også torsdag og fredag er det ledige plasser nå, selv om det tidligere har vært fullt. Vi ser at skyttere som har vært tidlig ute med å melde på er flinke til å melde seg av eller bytte tidspunkt, så om det er fullt når du ønsker deg skytetid, så sjekk innom senere.

Romerikscup R/J første runde - en seier og to tap Lagt inn tirsdag 12. mai 2009 av ama Romerikscupen for rekrutt-junior har startet. Lagene er inndelt i grupper med fire lag i hver gruppe i innledende skytinger. Gruppevinner, pluss eventuelt beste toere for å få 6 lag totalt, går videre til semifinale i høst.
Nittedal har i år med tre lag. Ut fra resultatene i første runde kan vi lese at det er tidlig i sesongen for noen av skytterne våre, mens andre har kommet godt i gang.
Nittedal I møtte Gjerdrum I på vår hjemmebane. Gjerdrum har et lag som på en god dag bør skyte nær fullt (1050), men fikk ”bare” 1043 på Varpet. Nittedal I (Steffen Nielsen, Konstanse Skøyen, Magnus Skøyen og Remy Evjebråten) tapte poeng jevnt og trutt og endte på 1033.
Nittedal II (Kristin Dahl, Johannes Hanto, Tobias Helsing og Tobias Granaune) gikk på et klart tap mot et av de andre topp-lagene i cupen, Haga I. Haga fikk 1044, mens Nittedal II fikk 964 etter litt rusk og rask underveis.
Nittedal III (Ingelin Solberg, Joakim Thue, Eivind Kylgård og Håkon Orskaug) stod for rundens positive overraskelse. De slo Høland-Bjørkelangen III klart på vår hjemmebane, og bikket akkurat over 1000 poeng. Det ble 1001 poeng til vårt 3. lag, mens Høland-Bjørkelangen stoppet på 919.

Påmeldingen til banestevnet vårt har startet! Lagt inn søndag 3. mai 2009 av nsklnews Påmeldingen ble åpnet på http://skyting.pamelding.net på fredag, og vi har allerede 95 påmeldte etter to døgn. Det er fortsatt godt med plasser, men antallet påmeldte øker jevnt og vi regner med at det etterhvert vil fylles opp på de mest populære tidene. Det kommer annonse i neste Skyttertidende som kommer nå i begynnelsen av mai.

For skyttere som skyter for lag på Romerike eller er bosatt der, teller stevnet også i år på Romeriksblinken som Romerikes Blad arrangerer.