mai 2015

Årets stevne er avsluttet Lagt inn mandag 25. mai 2015 av nsklnews Hans Kr. Wear tok seieren i årets Pinsestevne. I nest siste lag prikket han inn 348 poeng med 19 innerblink og ble rangert foran Helene Lillekvelland som på torsdag skjøt samme poengsum med 17 innerblink.
377 skyttere deltok på årets stevne. Resultatene er lastet opp på Mitt DFS. Det ligger bilder av de fleste klassevinnerne på vår Facebook-side (noen flere kommer i løpet av kvelden). Vi takker skytterne for deltakelsen og gratulerer vinnerne.
Velkommen tilbake ved neste anledning.

Pinsestevnet mandag morgen Lagt inn mandag 25. mai 2015 av pol Da er alt klart for avsluttningsdagen på årets Pinsestevne.
Det er supre skyteforhold, fint lys og vindstille.
Vi har ledige skiver i alle lag.
Velkommen til Nittedal Skytterlag

Pinsestevnet lørdag kveld Lagt inn lørdag 23. mai 2015 av pol Skytingen er avsluttet for dagen, totalt har nå 277 skyttere vert i ilden. Vi har hatt gode forhold i dag, og det er mange gode resultat med nye navn i ledelse i flere av klassene. På 100-meter er det nå 350 med mange innerblink som gjelder i alle klasser untatt R, der ledelsen fortsatt er på 346. På 200-meter leder fortsatt Helene Lillekvelland fra Nordstrand med sterke 348 skutt under vanskelige forhold torsdag kveld. Bjørn Sylte i klasse 1 prikket inn 250 i dag, og leder den klassen.
Skytingen fortsetter på mandag, 2. pinsedag, og vi regner med totalt ca. 400 skyttere. Det er god kapasitet og godt med ledige skiver på begge hold hele dagen. Værmeldingene er også OK, så det er bare å komme dersom det er noen som enda ikke har meldt sin ankomst.
Kompeltte resultater finner dere i linken opp til høyre.

Vel møtt til stevne i Nittedal! Lagt inn torsdag 21. mai 2015 av nsklnews Alt er nå klart for skyting. I det vi starter skytingen klokka 17.30 er det 417 påmeldte. Skyttere som ønsker å reservere plass (evt melde seg av), kan ringe stevnetelefonen på 67078562.

Ved å klikke på skiva oppe til høyre får du live visning av skytingene.

Ellers ligger det litt informasjon her: http://nskl.no/ResultatAapne/resultatny.html
Du finner også skytterlaget på Facebook. Vi kan ikke love like ofte oppdateringer som under Norgescupstevnet i fjor, men noen oppdateringer skal det bli.

Kjøkkenet holder åpent hele veien, og helgedagen blir det også grilling midt på dagen.

Vel møtt til stevne i Nittedal!

Status påmeldinger Lagt inn onsdag 20. mai 2015 av nsklnews I går kveld var det 411 påmeldte til årets stevne. Det er fortsatt godt med ledige plasser på 200m. På 100m er det enkelte tidsrom hvor det er fullt. Erfaring tilsier imidlertid at det alltids blir en ledig plass til de som møter opp på banen. Vi har imidlertid åpnet påmeldingen litt til slik at skytterne selv kan justere sine påmeldinger.

Ellers begynner skytebanen å bli klar til stevne. De siste forberedelsene gjøres i kveld.

Daniel tok sølvet under banestevnet på Granerud i Ski Lagt inn torsdag 14. mai 2015 av pel Under det tradisjonsrike banestevnet på Granerud ute i Ski på Kristi Himmelfartsdag så var det denne gangen deltagerrekord og mye bra skyting.
Vår egen Daniel Jøndal Listou overbeviste også stort og tok like godt sølvet i klasse 3-5 med 345 poeng etter 246 på 25-skudden og 99 på omgangen. Det blir ikke mye tid til skyting for Daniel Jøndal Listou for tiden, men han blir med når det er en mulighet og han viser at tidligere mengder med trening fortsatt kan hentes frem. Vi gratulerer med stålende prestasjon.
En kuriositet ellers var at vi fikk klassevinnere på 15-skudden i hele tre klasser. Daniel i klasse 5 med 149 p, Bjørn Dahl i kl 4 med 148 poeng og Andreas Lunde i kl 3 med 144 poeng - da gjenstår bare å følge opp med gode grunnlag (10-skudden) for Bjørn og Andreas så er de høyt oppe også sammenlagt.

Også Adrian Haugane(ER) og Alexander Bengtson(J) kan være godt fornøyd med sine prestasjoner i ungdomsklassene selv om de til slutt ikke var med å kjempe om seieren - også de skjøt gode 15-skudder, Adrian 150(!) og Alex 149. Sterkt dette, og tar vi ikke feil så ble det pers på Adrian med 248 og 346.

Resultater finner dere her:
http://www.skytterlag2.no/skytterlagssider/ski/Banestevnet+13.+-+14.+mai+(Kristi+Himmelfartsdag).hTZ9yTwlzI3j.ips

Status påmeldinger til stevnet Lagt inn tirsdag 12. mai 2015 av nsklnews I skrivende stund er det 339 påmeldte til stevnet, rimelig likt fordelt mellom 100m og 200m. Med unntak av 100m torsdag ettermiddag og midt på dagen lørdag, er det godt med ledige plasser. Vi oppfordrer imidlertid de som har tenkt å skyte om å melde seg på. Det forenkler gjennomføringen av stevnet. Erfaring viser at grafen til høyre stemmer noenlunde bra, med hva vi kan vente av forhåndspåmeldte. Dvs at vi venter rundt 400 skyttere til stevnet vårt. Foreløpig er 1 skytterkonge påmeldt og 34 av toppskytterne på siste standplassranking over de beste seniorskytterne i landet.

Vi minner om at det samtidig arrangeres stevne i Rælingen.

Ellers legger vi opp til full resultatservice og live visning av skivene på internett, samt full servering fra kjøkkenet, inkludert grillmat på dagtid.

Invitasjon til pinsestevnet Lagt inn fredag 8. mai 2015 av nsklnews Invitasjonen er nå sendt ut til samtlige lag som deltok på stevnet i fjor. Du finner den og mer til på stevnets egen lille informasjonsside.

For øvrig legger vi opp til live-visning og oppdateringer på Facebook-siden vår (om enn ikke like ofte på Facebook som under NC i fjor).

Nye lagsjakker - bestilling er sendt Lagt inn torsdag 7. mai 2015 av pel Vi har nå valgt jakketype som skal være vår nye lagsjakke fremover.

Vi har laget noe informasjon om dette, se vedlegget.

Forhåndsbestillingen er avsluttet og jakker er satt i produksjon.

Vi har bestilt noen ekstra og vi kommer tilbake til hvilke størrelser vi da "har på lager" når vi har mottatt forsendelsen. Det er da altså en mulighet for de som ble for sene med sine ønsker.

Styret

Vis vedlegg (107 kb)