mai 2017

Klart for banestevnet Lagt inn onsdag 31. mai 2017 av nsklnews Da er det klart for banestevnet. Vi har 367 påmeldte, omtrent der det har ligget tidligere år. Følg linken over, der er det en tidtabell med oversikt over ledige skiver, en oversikt over når de presumtivt beste skyter, samt litt statistikk. Når skytingen starter, blir det live visning av skytingen her på websiden (klikk på bildene som da kommer i headingen) og fortløpende oppdaterte resultater. Ellers kommer vi hovedsaklig til å benytte Facebook-siden vår for bilder og korte kommentarer fra stevnet.
Vel møtt på Varpet!

STENGT Lagt inn søndag 28. mai 2017 av pol Skiveanlegget er nå klargjort til Pinsestevnet som starter på onsdag. Dette medfører at anlegget er stengt for all skyting inntil stevnestart.

Styret 28. mai 2017

Rune Dahl tok napp i 100m-pokalen 2017 Lagt inn torsdag 18. mai 2017 av pel Rune Dahl vant kampen om årets napp i vandrepokalen under 100m-pokalskytingen på Varpet. Det var slett ingen enkel match å ta pokalen i år, for det var mange som skjøt bra og det ble gitt real kamp helt til døren. Det var 18 skyttere som stilte opp og hele 9 av dem skjøt til 150 poeng.

Når alle var gjennom var det fire skyttere som stod med 150 og 12 innertiere, og det var da duket for omskyting. May Helene Bengtson, Sindre Olafsen, Banjamin Scholz og Rune Dahl var de fire som måtte skyte om. I første runde var det Rune og Benjamin som var støest med hver sin innertier, mens de to andre måtte gå av etter hver sin yttertier. I de to neste rundene med omskyting skjøt både Rune og Benjamin meget godt og begge fikk sterke innertiere. På det fjerde skuddet i omskytingsduellen begynte det nok å koke litt hos begge to, for da kom det en yttertier (x,4) på Benjamin, mens Rune klarte å holde seg inne i innertier (*,5). Dermed sloss Rune inn et napp i pokalen med minst mulig margin. Godt skutt også av junioren Benjamin som jaget Rune ut i runde etter runde.

Alle resultatene finner dere i vedlegget.

Vis vedlegg (31 kb)

Dugleiksmerkeskytingen på 200 m - resultater 2017 Lagt inn søndag 14. mai 2017 av pel Som en del av vår "Skytingens Dag" avholdt vi også skyting om Dugleiksmerket på 200 m i tillegg til KLM hurtigøvelser. Det var ti skyttere som stilte til skytingen dette året, og alle klarte gullmerkekravet som er 210 poeng.

Beste skytter ble denne gangen Sindre Olafsen med 239 poeng.

Vi gratulerer alle med oppfylt merkekrav og et skritt på veien mot medaljer og plaketter om noen år. Resultatene følger vedlagt.

Vis vedlegg (4 kb)

Klubbmestere i stang- og stuper 2017 er nå kåret Lagt inn søndag 14. mai 2017 av pel Årets klubbmesterskap i stang og felthurtigskyting ("stuper'n") er nå avholdt, og mestere kåret.
Sindre Olafsen nappet i stangpokalen med 19 treff.
Alexander Bengtson forsvarte stupertittelen og nappet igjen i denne pokalen med 11,99 sekunder (fire skudd).

Vi gratulerer de to klubbmesterne. Vi andre må bare øve mer hurtighet og smidighet til neste års konkurranse. Alle resultater vedlagt, stuper'n på side 2.

Vis vedlegg (5 kb)

Norsk Tipping deler ut penger - velg skytterlaget som mottaker Lagt inn fredag 5. mai 2017 av pel Hei husk at dersom du tipper eller spiller på Lotto, så går 5 % av det du tipper for til et godt formål. Fortsatt er det en del som ikke har valgt sitt gode formål, eller som ikke har oppdatert sitt tidligere valg, selv om de lenge har tenkt på nettopp det.

Nittedal Skytterlag er definitivt et slikt godt formål, og en såkalt "Grasrotmotaker". Vi håper du også mener det samme og noe som er verdt å støtte. Det fine er at det ikke koster noe dersom man likevel legger inn sin ukentlige lottokupong eller annet. 5 % av spillesummen føres uansett tilbake til et eller annet formål. Du påvirker bare hvem som skal få støtten fra deg ved å velge mottaker.

Søk opp Nittedal skytterlag eller 984018266 (organisasjonsnummeret) og Legg oss til som din "Grasrotmottaker" via denne linken:
https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Da sikrer du at din 5 % går til skytterlaget.

Vi takker alle for støtten!

Styret