mai 2018

Resultater 100m pokalen 2018 Lagt inn fredag 25. mai 2018 av pel Vi skjøt i går om 100m pokalen på Varpet, og det var bra oppmøte i den hete maikvelden, idet hele 20 skyttere stilte til start.

Kanskje et utslag av varmen(?), men det var i år færre som fikk prikket inn 150 poeng. Noen var 0,1 unna idet et 9,9-resultat tikket inn på skjermen.

Han som vant skjøt imidlertid godt, og det var Knut Atle Sørskogen Stovner som da fikk 150 og som med 12 inne tok et nytt napp i vandrepokalen. Han nappet også i 2015 og i 2016 så det var ingen overraskelse at han gjorde det igjen. Det betyr også at han vant den for tredje gang og på Årsfesten kan ta med seg pokalen hjem for godt. Vi gratulerer med god skyting og pokal.
På andreplass kom Bjørn Dahl med 150 og 10 inne og på tredje Christopher Scholz med 150 og 7 inne. Resten snek seg ned under 150 poeng.

Alle resultatene finner dere i vedlegget.

Vis vedlegg (13 kb)

Pinsestevnet - Stevnevinner Ingrid Finnestad Lagt inn fredag 18. mai 2018 av pol Da er årets Pinsestevne avsluttet. 3 dager med mye god skyting, gode forhold og god stemning på banen. Årets stevnevinner ble Ingrid Finnestad fra Fredrikstad med 347 poeng. Mange var oppe å luktet på poengsummen, men klarte ikke å stå løpet ut.
Nittedal Skytterlag takker de 300 skytterne for deltakelsen og ønsker velkommen tilbake ved neste anledning.

Martin Qværnstrøm leder stevnet med 345 poeng Lagt inn onsdag 16. mai 2018 av nsklnews Første skytedag er over, og vi har hatt mange sterke resultater. Forholdene var dessverre litt varierende gjennom kvelden. Det første laget hadde tilnærmet perfekte forhold, mens de siste lagene hadde til dels svært krevende vindforhold.
Kanskje noe overraskende leder 4. klassingen Martin Qværnstrøm fra Blaker stevnet med 345 poeng. Han leder ganske suverent foran3 skyttere med 341 poeng.

I klasse V55 leder Arne Grøtting fra Oslo Østre med 349 poeng. På 100 meter var det, nær sagt som vanlig, Odd Kolsrud fra Begnadalen som leverte det suverent beste resultatet med 350 med 33 inne. Også Kåre Strøm leverte 350, men med "bare" 24 inne. Den tredje og siste med 350 på 100m er Aki Rontti fra Sørum som leder i klasse ER med 29 inne.

På fredag fortsetter vi med stevnet. Det er i praksis godt med plasser også på 100m, og har du lyst til å skyte, ring eller send epost for å sjekke om vi har plass!

Alt er klart for stevne! Lagt inn tirsdag 15. mai 2018 av nsklnews I øyeblikket er det 357 påmeldte, vi har satt opp et ekstra lag på 100m lørdag ettermiddag og vi ser at skytterne har blitt flinkere til å oppdatere påmeldinga si og eventuelt frigjort plasser de ikke kommer til å bruke. Det betyr at det også på 100m er mulig å finne en og annen ledig skive. Ved å følge linken øverst på siden her, vil du kunne finne litt statistikk og mer informasjon om stevnet. Det blir live visning av skivene gjennom hele stevnet og resultatlistene vil bli oppdatert fortløpende.

Skivene ble vedlikeholdt og testskutt i helgen som var. Nye fronter er montert på 100m, og alle PC'ene er oppdatert og klare for stevne. Vedlikeholdsloggene er oppdatert og lagt ut der de pleier og kan finnes i menyen under Skytebaner->Utendørs

Kafeteriaen er fullt bemannet under hele stevnet, og på lørdag er det lovet at det skal være fyr på grillen.

Det er mulig å betale med Vipps.

Vel møtt!

SKYTEBANEN STENGT Lagt inn mandag 14. mai 2018 av pol Anlegget er nå satt i stand og testet til Banestevnet. Det vil si at det er stengt for all skyting inntil stevnestart på onsdag 16 mai.

Pinsestevnet på Varpet 16., 18. og 19. mai - vakter fordelt Lagt inn fredag 11. mai 2018 av pel Hei,

Vi har nå sendt ut mannskapslister til årets pinsestevne på Varpet. Det kan som alltid dukke opp behov for noen hender til underveis, men i utgangspunktet har vi bemanningen vi trenger på alle plasser. Har du ikke hø

Vi er godt i rute og det er bra med påmeldte - 330 skyttere i skrivende stund. Dette blir da nok en gang noen festlige dager på banen, og vi gleder oss.

På 100m er det kun noen helt få plasser igjen så her begynner det å haste om man skal få en forhåndsbestilt plass. Det blir jo alltid noen ledige plasser underveis også, men vi håper dette antallet skal være på et minimum.

Nå som arrangørvaktene er fordelt så skal det jo også være mulig å bestille plass for egen skyting. De som allerede har fått en plass og vet at man ikke får deltatt den dagen, må løse opp plassene umiddelbart (eller si fra til de som har bestilt). Særlig viktig er dette så klart på 100m hvor plasser nå er mangelvare.

Vi har planlagt en liten dugnad på skivene (fronter og bånd mv.), tar litt generell "rusken" og gjør andre forberedelser til stevnet på søndag 13/5, etter skytingen om Dugleiksmerket og klubbmesterskap i stang og stuper. Jo flere hender jo fortere kommer vi i mål med dugnaden.

Mvh
for Styret
Per Einar

Påmelding til Landsskytterstevnet - eget ansvar i 2018 Lagt inn fredag 11. mai 2018 av pel Hei,

Vi minner om at alle som skal delta på årets Landsskytterstevne selv må melde seg på. Det er også slik at man da må betale arrangementavgiften ved påmelding. Betaling med Visa eller Mastercard.

Se linken:
https://www.dfs.no/aktuelt-na/nyheter/2018/paamelding-LS-2018/

Siste frist er 15. juni.

I skrivende stund er 9 skyttere meldt på.

Mvh
LS-pådriver
Per Einar