juni 2007

Resultatene fra Blink-finalen er lagt ut Lagt inn lørdag 30. juni 2007 av ama Gå inn i menyen under: Resultatlister->Åpne stevner

Oppropslister og tidsplan for RB-finalen Lagt inn søndag 24. juni 2007 av ama Oppropslister og tidsplan for finalen i Romeriksblinken er lagt ut, linket fra toppteksten.

Ikke trening på 100m på Varpet i morgen 21 juni Lagt inn onsdag 20. juni 2007 av ama Minner om at Ungdomsgruppa ikke avholder trening i morgen.
Vi reiser til Oslo Østre for å skyte stevne.
Om noen har spørsmål om skytetider eller annet, kontakt Pål.

Resultater Steinsgård Lagt inn tirsdag 19. juni 2007 av ama Steinsgård har lagt ut resultatene fra sitt banestevne.
Pallplasseringer til Konstanse Skøyen, Daniel Jøndal Listou og Karoline Andersen.
Resultatlisten finnes på arrangørens sider:
Steinsgård Skytterlag .

Resultater Eidsvoll Verk Lagt inn tirsdag 19. juni 2007 av ama Resultatene fra banestevnet på Eidsvoll Verk har kommet.
Det ble pallplass på Daniel Jøndal Listou og Konstanse Skøyen, begge med 350 poeng.
Resultater Eidsvoll Verk(.PDF 46k).

Daniel vant Juniorklassen på Ullensaker Lagt inn mandag 18. juni 2007 av ama Daniel Jøndal Listou vant Juniorklassen på Ullensaker med 350 poeng som eneste skytter i denne klassen.
Resultater Ullensaker (.PDF 75k).

Cup og Medaljestevnet Lagt inn torsdag 14. juni 2007 av ama Nittedals førstelag i Romerikscup R/J møtte Urskog på bortebane i dag. Det ble utklassing da Nittedal var i det umulige hjørnet og kun ga bort ett (!) poeng, og endte på 1049. Urskog fikk 1034 poeng. På vårt lag skjøt Konstanse Skøyen, Daniel Jøndal Listou, Magnus Arneberg Nilsen og Karoline Andersen. Spenningen nå blir hvem Nittedal møter i semifinalen.
Nittedal 2 møtte Fet II på hjemmebane i Romerikscupen og vant. Poengsummene ble ikke allverden, mye på grunn av meget sterk vind. På laget skjøt Kenneth Lines, Jon Magnus Kirkeby, Magnus Skøyen og Stian Bekken.
Urskog Skytterlag arrangerte Medaljestevnet. Dårlig deltagelse, men Nittedal hadde med en god tropp. Våre skyttere finnes både høyt oppe og langt nede på resultatlisten som kommer på arrangørens sider:
Urskog Skytterlag .

Nye lagsjakker Lagt inn torsdag 14. juni 2007 av nsklnews Vi har innhentet nytt tilbud på lagsjakker. Interesserte kan henvende seg til Per Olav.

Innkalling til dugnad Lagt inn torsdag 14. juni 2007 av nsklnews Har du lyst til å hjelpe oss til å bli ferdig med samlagets flotteste innendørsbane?
Da har du anledning til å stille på dugnad førstkommende tirsdag (den 19. juni) klokka 18.00 på Varpet.

Det som skal gjøres er å lage rom til ventilasjonsanlegget, samt beising av panelet som skal på veggen. Om ikke noen av disse oppgavene frister, så er det annet som skal gjøres også ;)

Det blir selvfølgelig anledning til å få seg en vaffel, samt slå av en prat

Artikkel i Varingen fra Viken II Lagt inn onsdag 13. juni 2007 av ama Fra avisen Varingen har vi mottatt .pdf-fil av artikkelen fra Viken II bane.
Høy oppløsning, stor fil (.pdf 1.8 MB)..
Lav oppløsning, liten fil (.pdf 0.2 MB).

Daniel vant 100m-pokalen Lagt inn mandag 11. juni 2007 av ama Daniel Jøndal Listou vant skytingen om 100 Meter Pokalen:
Resultater og skiver.
Totalt 23 skyttere deltok.

Karoline vant Viken II - medalje til Konstanse Lagt inn søndag 10. juni 2007 av ama Karoline Andersen vant Juniorklassen i Landsdelskretsstevnet Viken II.
Karoline var eneste skytter i Juniorklasssen som gikk feilfritt gjennom stevnet, og endte på 350 poeng.
Kenneth Lines hadde også plass i siste mesterskapslag i Juniorklassen med 248 poeng fra innledende. En mesterskapsomgang på 99 poeng er bra, men desverre ett poeng for lite til Ungdomsmedalje. Daniel Jøndal Listou fikk finaleplass i Juniorklassen, og skjøt som vanlig en strålende finale. Utgangspunktet var likevel litt for dårlig til å kunne hevde seg.
Konstanse Skøyen i klasse Eldre Rekrutt hadde i likhet med Karoline 250 poeng fra 25-skudden. Hun gjorde jobben i finalen og fikk 100 poeng. Rangering på innertiere ga 3. plass til slutt. Magnus Arneberg Nilsen var også finalist i Eldre Rekrutt, og skjøt seg opp fem plasser med en mesterskapsomgang på 99 poeng. Utgangspunket var likevel litt for dårlig til å kunne blande seg helt i toppen.

Lagskytingen for ungdommer med 4 Nittedøler på lagene ble ingen suksess. Ingen av våre skjøt opp mot sitt aller beste, og førstelaget endte på tredjeplass.
Som man ser av bildet er finaledagen en lang og krevende dag for mange.
Nettside for Viken II .

Finaleplasser på Viken II Lagt inn lørdag 9. juni 2007 av ama Nittedal har fått følgende til finale på Viken II:
Finalister+ et par bilder
Nettside for Viken II .

Konstanse og Karoline fyllte på Viken II Lagt inn lørdag 9. juni 2007 av ama Viken II arrangeres på Løvenskioldbanen denne helgen.
Nettside for Viken II.
Konstanse Skøyen fyllte (250 poeng)i klasse Eldre Rekrutt og ligger på fjerdeplass før morgendagens finaler.
Karoline Andersen fyllte som eneste skytter i Juniorklassen og får dermed skive 1 i morgendagels finale.
Vi har flere finalister, sjekk listene !

4 unge Nittedøler på Akershuslagene Lagt inn tirsdag 5. juni 2007 av ama Det har i dag vært arrangert uttakskyting for Akershuslagene til Viken II (sør-øst norsk mesterskap).
Se hjemmesiden til Samlaget ( Link ) for bilder om omtale.
Av 8 uttatte skyttere kom 4 fra Nittedal. Og det selv om en av forhåndsfavorittene Konstanse Skøyen mistet to poeng på første serie og ikke kvalifiserte seg denne gangen (398 med 30* !).
Lagene ble:

Akershus 1
Siri Mortensen, Rekrutt, Høland/Bjørkelangen
Henrik Dalen, ER, Ullensaker
Øyvind Kongtorp Lier, J, Høland/Bjørkelangen
Karoline Andersen, J, Nittedal

Akershus 2
Jonas Dahl, ER, Rælingen
Magnus Arneberg Nilsen, ER, Nittedal
Daniel Jøndal Listou, J, Nittedal
Kenneth Lines, J, Nittedal

Viken II arrangeres på Løvenskioldbanen nå til helgen.
Nettside for Viken II.