august 2006

Til A-finale med ett nødskrik Lagt inn mandag 28. august 2006 av ama Nittedal 1 gikk med et nødskrik til A-finalen i Romerikscupen etter å ha slått Lørenskog i semifinalen.
Etter å ha rotet bort mange poeng underveis, endte Nittedal på 1035 poeng (på hjemmebane !). Dette er det laveste cupresultatet laget har gjort på flere år.
Nittedal lå to poeng bak etter 25-skudden, men greide å utligne på mesterskapsomgangen. Etter seier i omskytingen var plassen i A-finalen sikret.
Finalen går på Steinsgård førstkommende søndag.
Link til resultatsidene for cupen: Romerikscup 2006

Samlagsmesterskapet i baneskyting Lagt inn onsdag 23. august 2006 av ama Mange gode resultater på SM-bane. Et lite resyme med hovedvekt på ungdommen finnes Her

De utålmodige kan gå direkte til resultatene hos Fet Skytterlag

Skytterlaget med ny internett-adresse Lagt inn mandag 14. august 2006 av nsklnews Som noen av dere sikkert allerede har lagt merke til har hjemmesiden til skytterlaget blitt flyttet, og når du leser dette er du der allerede :)

Dersom det skulle være noen tvil så er den nye adressen: http://www.nskl.no.

I forbindelse med at vi har fått vår egen web-adresse, har vi også fått et nytt og større web-hotell, slik at vi etterhvert kan utvide web-sidene våre ytterligere. De fleste sidene er som de var, men noen oppdateringer og justeringer er gjort, så ta dere en titt og se hva dere synes.

I tillegg til dette har vi også fått tilgang til å opprette våre egne epost-lister. Meld dere gjerne inn. De nye listene skal være sikret godt mot søppelpost/spam, slik at det ikke skal være noe farlig å melde seg på. Blant annet vil det ikke være mulig for utenforstående å benytte disse listene til distribusjon av sin epost. Det er kun styrets medlemmer som får adgang til å sende noe til disse listene.

Elektronikkanlegget i drift igjen Lagt inn tirsdag 8. august 2006 av nsklnews Elektronikkanlegget i drift igjen takket være en server på utlån fra KME og solid innsats av Bjørn Dahl.
Storviltprøvekvelden i kveld har gått nesten som normalt og i morgen onsdag vil alle skiver være i normal drift!
(Reinskivene oppe på vollen kom i drift i løpet av kvelden.)

Kretsmesterskap Baneskyting Lagt inn tirsdag 8. august 2006 av ama Lørenskog Skytterlag innbyr til Kretsstevne bane for Krets II

Lørdag 12.08.2006.
Losby skytebane kl 10.00-16.00

Påmelding: På telefon: 92843411 onsdag 09.08.2006 klokken 18.00-21.00

Det blir skutt vanlig mesterskaps program i henhold til kretsens statutter.
Telefon Stevnedagen. 92843411.

Salg av Kaffe og Vafler.
Velkommen til Lørenskog.

Tordenvær har satt elektronikken midlertidig ut av drift Lagt inn mandag 7. august 2006 av nsklnews Tordenværet som har herjet Østlandet har også satt de elektroniske skivene på Varpet midlertidig ut av drift. Serverne er sendt til Kongsberg Mikroelektronikk (KME) for reperasjon og vi har fått en server til låns, mens vi venter på at KME kommer hjem fra Målselv.

Serveren vil bli installert i morgen tirsdag, forhåpentlig i tide til at vi kan få gjennomført jegerprøveskyting. Det er imidlertid usikkert hvor lang tid vi vil trenge på å få anlegget i gang. Vi vil holde web-siden oppdatert.