august 2015

Knut Atle Sørskogen Stovner tok 100-m pokalen 2015 Lagt inn fredag 28. august 2015 av pel Gårsdagens skyting om 100m pokalen var omberammet i forhold til terminlisten, men basert på oppmøtet så kan det se ut som om de fleste likevel hadde fått med seg endringen. Det ble en kveld med mye vær og tidvis dårlig sikt og det var imponerende hvor mange som skjøt godt innomellom regnskyllene.

Når alle var gjennom sine 15 skudd liggende på 100m så var det Alexander Bengtson og Knut Atle Sørskogen Stovner som stod igjen med flest innertiere av de med 150 poeng. 12 i tallet for vår to unggutter. Da måtte det omskyting til for å kåre en vinner og her trakk Knut Atle det lengste strået i første omskytingsskudd - det ble en inntertier av beste slag - *,9 - og når Alexander skjøt en vanlig tier så var det avgjort. Vi gratulerer Knut Atle med napp i pokalen.

For øvrige resultater, se vedlegget.

Vis vedlegg (29 kb)

NB! Endringer i terminlisten for interne arrangement Lagt inn mandag 24. august 2015 av pel Styret har funnet det nødvendig å gjøre endringer i terminlisten når det gjelder gjenstående utendørs arrangement.

Vi ber dere merke dere følgende dato:
10/9 - Klubbmesterskap stang og felthurtigskyting.

Mvh
Styret

Truls Kluften med ungdomsmedalje under SM bane Lagt inn mandag 24. august 2015 av pel Vi fikk 8 finalister under årets SM bane oppe i Skogbygden.
Klasse 3-5: Ketil Gundersen (5) 242, Daniel Jøndal Listou (5) 241 poeng og Odd Arne Samdal (4) 237 poeng.
Klasse 2: Bjørg Margrethe Jøndal 240 poeng og Eivind Kylgård 236 poeng.
Klasse J: Alexander Bengtson 246 og Sindre Olafsen 245 poeng.
Klasse ER: Truls Kluften 249 poeng.

Før finalene var det Truls som hadde de beste mulighetene til å hevde seg helt i toppen med 249 som utgangspunkt. Truls innfridde og prikket inn 100 poeng og klatret med det opp til en flott tredjeplass. Det betydde også at han fikk seg en vel fortjent ungdomsmedalje. Vi gratulerer.

For de øvrige finalistene ble det ikke noe avansement og når det gjelder klasse 3-5 så møtte av ulike årsaker ingen av våre tre finalister opp. Vi gratulerer uansett med prestasjonen ved å kvalifisere inn.

Vårt ungdomslag gjorde også en god figur i lagskytingen og ble nummer 3, kun noen få innertiere fra andreplassen.

Resultatene:
http://www.skytterlag2.no/skytterlagssider/akershus/resultater/sm_bane/SM+bane+2015.hTZ9yTwJbI2s.ips

DFSU sin undersøkelse om tillitsvalgte Lagt inn onsdag 19. august 2015 av pel Den nye ungdomskonsulenten i DFS, Ola Herje, starter med friskt og ungdommelig mot. DFSU har nå sendt ut en spørreundersøkelse for å kartlegge en del faktorer rundt verv i den hensikt å gjøre grep for å få nye generasjoner inn i verv knyttet til styre og stell.
Et veldig bra initiativ.

Styret oppfordrer alle lesere om å bruke noen helt få minutter på denne online undersøkelsen/spørreskjemaet.

Linken til undersøkelsen finner dere her:
https://no.surveymonkey.com/r/LHSHSY2

Lyst til å lære skyte og er mellom 10-18 år ? Lagt inn tirsdag 11. august 2015 av nsklnews Ungdomsgruppa starter opp med treninger torsdag 20.08 fra kl 18.00 og vil trene ute på banen frem til vi begynner innendørstrening. Hvis du har lyst til å prøve en idrett som er spennende og sosial er du hjertelig velkommen til oss for å prøve. Du kan få låne våpen og utstyr av oss.
Se mer informasjon under vår ungdomsside.