august 2017

Seks nittedøler i Romeriksblinkfinalen 2017 Lagt inn mandag 28. august 2017 av pel Årets siste barometer i Romeriksblinken er nå kunngjort. Alle skytterne bes om å sjekke at de resultatene som fremkommer er de fem beste på de stevnene som inngår.

Av barometeret fremgår det at Nittedal fikk med 6 skyttere i finalene for 2017. Vi gratulerer disse med finaleplassene og ønsker lykke til finaledagen.

R - 3 deltagere, ingen i finale
ER - 2 deltagere, ingen i finale
J - 5 deltagere, 2 i finale - Truls nr 6 og May Helene nr 10
EJ - 1 deltager, 1 i finale - Sondre nr 3
1 - 1 deltager, ingen i finale
2 - 4 deltagere, ingen i finale
3 - 2 deltagere, 1 i finale - Alexander nr 4
4 - 6 deltagere, 2 i finale - Sindre nr 3 og Knut Atle nr 4
5 - 2 deltagere, ingen i finale
V65 - 1 deltager, ingen i finale
V55 - 1 deltager, ingen i finale

Link til sluttbarometeret og informasjon:
http://www.skytterlag2.no/skytterlagssider/akershus/resultater/romeriksblinken/2017/Romeriksblinken+2017.hTZ9yTMZzIYx.ips

Klubbmestere i baneskyting er nå kåret Lagt inn fredag 25. august 2017 av pel Årets klubbmesterskap i baneskyting er nå unnagjort og vi har hatt en meget hyggelig kveld på banen med bra oppmøte - 32 skyttere stilte til start og det er bare noen få færre enn foregående år. Det var god stemning til tross for regnbygene og praten satt løst - en trivelig kveld på banen dette her.

Klubbmester på seniorsiden ble Odd Arne Samdal(kl 4), som virkelig har funnet høstformen og regelrett utklasset resten med sine 245/342 poeng - det er høy klasse over det resultatet. Nummer to ble Ketil Gundersen (5)med 234/332.

Klasse 2 ble som i fjor vunnet av Christopher Scholz med 238/336 poeng, som er en bra sum i denne klassen.

I Eldre Junior ble det medalje på Sondre Nytun Nergård etter 234/333. Sondre skjøt 34 gode skudd, men et løp ut i en toer på stående på grunnlaget, slik at det her kun ble 90 poeng. Det ødela for en ellers meget god dag på banen.

Dagens nest beste prestasjon stod junioren Truls Kluften for idet han prikket inn 248/348 poeng (150 på 15-skudden og kun to ligg-skudd glapp ut på 10-skudden). Det er meget sterk skyting av Truls og da ble det også klubbmestertittel på ham i klasse Junior.

Helene Olafsen tok seieren i klasse Eldre Rekrutt med gode 249/347, det er et meget godt resultat for Helene. I klasse Rekrutt skjøt også Robert Miller bra og ble mester med 242/325 (kun 9 skudd i skiva på omgangen).

Bjørn Dahl (V55) og Odd Østerhus (V65) tok seg av hver sin veteranklasse og begge vant pussig nok med 239/337 poeng.

Klasse 1 ble vunnet av Ove Østerhus 242 poeng etter jevn og hard konkurranse mot toer Jørgen Tingelstad med 241 og Trygve Bengtson på tredje med 240.

Det var også gledelig at vi fikk med noen av våre aspiranter selv om nok har vært ennå flere av dem på treninger tidligere i år. Steffen Brager Pramm banket like godt inn 346 poeng, så det er liten tvil om at han har lært seg sikte- og avtrekksteknikk bra nok til å kunne gå videre uten støtte.

Vi gratulerer klubbmesterne som vil få sine medaljer utdelt på Årsfesten i november. Gjenstandspremieringen i ungdomsklassene håndteres av ungdomsutvalget.

Resultatene finner dere øverst på siden.

Sindre tok mesterskapsmedalje og ble beste unge senior Lagt inn onsdag 23. august 2017 av pel Årets samlagsmesterskap i bane- og stangskyting er nå unnagjort og Sindre Olafsen som tidligere har tatt godt for seg i toppen av ungdomsklassene, viste her at han også blir å regne med i seniorklassen fremover.

Han ble beste unge mesterskapsskytter og vant trofeet for de som er 20 år eller yngre og som skyter fullt mesterskap i klasse 3-5. Vi gratulerer med trofeet. Det viste seg også at 343 poeng holdt til mesterskapsmedalje på Sindre.

Det ble også medalje på Sondre Nytun Nergård etter sin fine andreplass med 331 poeng i klasse Eldre Junior. Vi gratulerer med medaljen.

Når det gjelder stangskytingen var det laber deltagelse fra Nittedal, men også fra resten av samlaget. Kun 18 skyttere deltok og det var bekymringsfullt få. Hva kan gjøres for å få fart på denne skytingen igjen?

Se oppsummering i vedlegget.

Vis vedlegg (122 kb)

Østlandscup for seniorer - Spydeberg for sterke Lagt inn onsdag 23. august 2017 av pel I Østlandscupen for seniorer var det åtte forventningsfulle skyttere som reiste ned til Spydeberg for å måle seg med hjemmelaget. Tilfeldighetene i trekningen gjorde at dette var en motstander innenfor rekkevidde - ja for begge lag skjøt til 2 655 i første runde.

Det var mye bra skyting, men også noe å forbedre. Knut Atle Sørskogen Stovner ble beste skytter av de 16 med knallsterke 244 og 341(12*). Ny pers og over opprykkskravet til kl 5 for tredje gang i år på ham er sterke saker. Det ble også 341 (8*)på Bjørn Dahl i kl V55 og på Runar Sørensen fra Spydeberg(7*).

Når alt var talt opp var det likevel Spydeberg som var jevnest og til slutt også best samlet for åtte skyttere. Vi fikk da også en noe lavere sum enn i første runde med 2 639, mot Spydeberg sine 2 665.

Dermed er årets Ø-cup over for vår del, men vi tar med oss at vi leverer bra som lag i to runder og ikke minst at vi har seniorskyttere å ta av til å fortsatt kunne være med i denne cupen. Vi forsøker igjen neste år.

Resultatene følger vedlagt.

Vis vedlegg (219 kb)

Resultatoversikt Landsskytterstevnet i Førde 2017 Lagt inn onsdag 23. august 2017 av pel Det er på høy tid å legge ut en liten oppsummering over resultatene fra årets Landsskytterstevne i Førde.

Det ble 22 premier til våre skyttere og det må man vel kunne si seg fornøyd med, selv om enkelte reiste hjem uten overlast i bagasjen.

Se vedlagte oppstilling.

Vis vedlegg (73 kb)