september 2008

Skyteskole 2008 Lagt inn tirsdag 9. september 2008 av nsklnews Nittedal skytterlag inviterer med dette alle interesserte til skyteskole.

Skyteskolen vil være åpen for både barn og voksne, vi tilpasser programmet etter sammensetningen. Det vil bli gitt en kombinasjon av teori og praktisk skyting med individuell instruksjon. For de som ønsker, vil det også bli mulighet til å delta i høstens runder av Akershus sine innendørs karusellstevner på 15-meter.

Første kveld er tirsdag 16. september i skytterhuset på Varpet skytebane. Oppmøte kl. 18.30 og varighet til ca. kl. 20.00.
Skolen koster kr 300,- + medlemskap. Dette inkluderer lån av utstyr, ammunisjon og kursmateriale.

Ingen forpliktelser første kveld, så her er det bare å møte opp for å se om dette er noe for deg/dere.

Avkjøring til banen fra RV4 ved Lunner Motorcrossbane på fylkesgrensen.

SKYTING ER GØY
SKYTING ER UTVIKLENDE
SKYTING ER TRYGT

Vel møtt!

Etterbestilling av skytterlagsjakker Lagt inn onsdag 3. september 2008 av nsklnews Det er mulig å etterbestille skytterlagsjakker (vindtette overtrekksjakker) i lagets farger og med klubbmerket på. Prisen er kr 250 pr jakke etter fratrekk av sponsing fra laget. Klikk på bildet for et større bilde.

Ønske om jakke og ca-størrelse kan meldes til nittedal@skytterlag.no

Styret minner om Skytingens Dag 2008 Lagt inn tirsdag 2. september 2008 av nsklnews Lørdag 6. september. Oppmøte på Varpet skytebane fra kl. 11.00–13.00.

PROGRAM:
• En presentasjon av Det frivilige skyttervesen (DFS) og Nittedal Skytterlag
• Omvisning på skytebanene
• Gratis skyting på 100 m for alle som ønsker å prøve (skytterlaget har våpen og ammunisjon).
Vi har skyttere fra 10 til 80 år, så la dette bli en familiedag. Vi holder kiosken åpen, med salg av mat og drikke.

Benytt anledningen til å bli kjent med skytesporten!

For medlemmer, fra ca kl. 14.00:
- skyting om dugleiksmerker
- 100 m-pokalen
- klubbmesterskap i stangskyting
- felles grilling fra ca. 16.00

Nittedal ute av Østlandscupen Lagt inn tirsdag 2. september 2008 av ama Nittedal skjøt semifinale i Østlandscupens B-cup på bortebane mot Styrvoll. Laget fra Styrvoll endte på 2655 poeng etter at ikke ukjente Hans Kristian Wear hadde prestert hele 348 poeng.
Dette er en poengsum som kunne ha vært innenfor rekkevidde for laget fra Nittedal, men flere prestasjoner litt under forventet gjorde at vi tapte med hele 51 poeng. Sluttsummen ble 2604 poeng.

Vis resultatene (143 kb)

NM-bronse til Karoline Lagt inn mandag 1. september 2008 av ama Øslo Østre Miniatyrskytterlag arrangerte Norgesmesterskapet i rifle 50-meter i helgen.
Nittedal Miniatyrskytterlag hadde med 6 skyttere, blant annet Daniel Jøndal Listou, nylig hjemkommet med medalje fra Nordisk Mesterskap.
Arrangøren har i skrivende stund ikke komplette resultatlister, der kommer nok her etterhvert: NM 50-meter 2008.
Daniel som er en av landets beste liggende-skyttere var meget skuffet etter 60 ligg. 588 poeng holdt ikke til finaleplass og var langt etter vinneren som hadde 596 poeng etter innledende. Daniel imponerte derimot i hel-match med 1129 og finaleplass. Han ble der nummer 7 til slutt.
Karoline Kolås Andersen startet godt i halvmatch, og lå brukbart an etter liggende og stående. Kne-skyting langt under pari gjorde at hun havnet på nedre halvdel av resultatlisten i denne øvelsen. Karoline overrasket derimot i 60 ligg, vanlighvis ikke hennes beste øvelse. Hun fikk 587 poeng, noe som holdt til en meget gledelig bronsemedalje. Hun stod som nummer 4 på resultatlisten, men fikk den hyggelige beskjeden at jenta på plassen foran var en dansk gjest.
Magnus Arneberg Nilsen i Ungdomsklassen hadde en bronsemedalje i lommen frem til aller siste skudd. En nier på det siste skuddet og ugunstig rangering sendte han fra bronseplass helt ned til 6 plassen. Se ellers resultatlistene hos arrangøren.