september 2009

Nedetid på hjemmesiden Lagt inn lørdag 26. september 2009 av nsklnews Hjemmesiden til skytterlaget var ute av drift rundt et døgn tidligere denne uken. Dette skyldes problemer med en server hos leverandøren, et problem som er helt utenfor skytterlagets kontroll og som de nå har rettet opp. Som regel varsler de nedetid og gjennomfører vedlkehold om natten. Denne gangen var de utsatt for hacking og måtte ta ned serveren for å beskytte seg selv og sine kunder.

Skytterlaget har blant annet fått følgende informasjon fra leverandøren:
Vi beklager det inntruffne på det sterkeste. Vi vil de kommende dagene ha en gjennomgang av våre rutiner for å se hva som kan utbedres for å ivareta sikkerheten enda bedre enn hva vi gjør i dag. Vi kan ikke tillate at noe slikt skjer igjen. Samtlige kunder på serveren vil få en måneds webhotell lagt tilgode som plaster på såret og i henhold til vår garanti.

Seniorlaget med 4de plass i Østlandscupen Lagt inn søndag 20. september 2009 av nsklnews Lagets seniorer har hatt en kjempesesong denne sommeren og seniorlaget avsluttet sesongen med for første gang i historien å kvalifiserer seg til B-finale i Østlandcupen. Vi åpnet med å tape for Trøgstad, slik at vi havnet i B-cupen. Videre på veien fram mot finalen slo vi dernest Urskog hjemme og deretter Søndre Modum borte. Poengsummen i finalen ble 3274 poeng (fullt 35-skudd program + 10 skudd stående) Etter de første 8x35 skuddene hadde vi 2618 poeng. Best av lagets skyttere ble Odd Arne Samdal med 430 poeng.

Med på laget fra Nittedal var bak fra venstre på bildet: Kenneth Lines, Rune Dahl, Per Einar Lunde, Bjørn Dahl og Per Olav Listou.
Foran fra venstre: Ketil Gundersen Odd Arne Samdal og Karoline Andersen. (Klikk på bildet for et større bilde.)

Asker sto for et flott og godt timet arrangement. I anledning at Østlandscupen feiret 40 år ble det servert marsipankake og kaffe til alle fremmøtte. Rælingen vant B-finalen med 3396 poeng, mens Blaker vant A-finalen med 3454 poeng. Fullstendige resultater på http://asker.skytterlag.no

Resultater fra Iver Myrvangs minnepokal Lagt inn fredag 18. september 2009 av ama Programmet for pokalen er fullt mesterskapsprogram som for klassene 3-5 på 200m. Alle klasser kan delta, men alle må følge det samme programmet.
Det var litt dårlig oppmøte, men gledelig å se at førsteårs-senior Kenneth Lines tok pokalen med 339 poeng.
Han hadde 240 på 25-skudden og 99 på omgangen.

Vis resultatene (153 kb)

Seniorene til finale i Østlandscupen! Lagt inn onsdag 16. september 2009 av nsklnews For første gang i historien kvalifiserte Nittedal seg i kveld til finalen i Østlandscupens B-cup etter å ha slått Søndre Modum på bortebane. Vi greidde for en gangs skyld å få toppet laget og vant relativt komfortabelt med sifrene 2651 mot 2595. Poengsummen er samtidig ny lagrekord i Østlandscupen. Den gamle rekorden ble satt på hjemmebane i 2007 og lød på 2644 poeng. Med på laget i kveld var Ketil Gundersen, Daniel Jøndal Listou, Karoline Andersen, Bjørn Dahl, Odd Arne Samdal, Kenneth Lines, Rune Dahl og Per Einar Lunde. Søndre Modum sto for en vel gjennomført runde og vartet opp med restaurantbesøk som avslutning av kvelden. Finalen går i Asker søndag den 20. september. Asker lover live-visning fra arrangementet.

Invitasjon til Iver Myrvangs minnepokal Lagt inn søndag 13. september 2009 av nsklnews Styret inviterer herved til skyting om Iver Myrvangs minnepokal torsdag den 17. september på Varpet. Skytingen starter klokka 18.00 - møt opp i god tid. Det skal skytes fullt program som for klassene 3-5 på 200m. Alle klasser kan delta, men alle må følge det samme programmet, det vil blant annet si å skyte stående. På 100m er det ordinær trening for de som ønsker.

Resultater fra skytingen om Dugleiksmerket Lagt inn fredag 11. september 2009 av ama Resultater i linken nedenfor
Vis resultatene (7 kb)

Nittedal's seniorlag på 2. plass Lagt inn mandag 7. september 2009 av ama John Evjebråten, Henning Tøn, Ketil Gundersen og Daniel Jøndal Listou skjøt Nittedal til 2. plass i årets Romeriks Cup. Etter 25 innledende skudd hadde laget en ledelse på 9 poeng og fikk da skive 1 i finalen. Finaleskytingen gikk etter "svenskemodellen" med 5 skudd i serie og deretter 5 enkle skudd. Finalen ble tung for Nittedølene og det ene skuddet etter det andre gikk stang ut 9,9 og 9,8, samtidig som Høland/Bjørkelangen plukket poeng for poeng. Før siste etappe var utgangspunktet likt og lagene vekslet med å ligge i tet og ingenting ble avgjort før absolutt siste skudd. Øyving Kongtorp Lier for H/B fikk anvist en 9-er på sitt siste skudd, med tier til Nittedal ville det blitt seier. I stedet satte Daniel Jøndal Listou inn en 7-er og laget ble da nummer 2 etter en svært underholdende finaleskyting.
Vis resultatene (118 kb)

Invitasjon til skyting om dugleiksmerket Lagt inn lørdag 5. september 2009 av nsklnews Styret inviterer herved til den årlige skytingen om dugleiksmerket på 200 meter førskommende torsdag, den 10. september klokka 17.30. Rekrutteringsskyttere
kan delta på Dugleiksmerkeskytingen, de skyter programmet som for klasse 2 og V55.

Programmet er som følger:
Klasse 1: 5 ligg + 5 ligg + 5 ligg + 10 ligg
Klasse 3-5: 5 stå + 5 kne + 5 kne + 10 ligg
Klasse 2, V55 og AG-3: 5 kne + 5 kne + 5 kne + 10 ligg

Merkekrav for alle klasser (ikke AG-3):
Bronsemerket: 170
Sølvmerket: 190
Gullmerket: 210

Henning Tøn klubbmester i Stangskyting Lagt inn torsdag 3. september 2009 av ama Resultater fra kveldens klubbmesterskap finnes nedenfor.
Vis resultatene (11 kb)