september 2010

Siste jeger-trening onsdag 29 september Lagt inn tirsdag 28. september 2010 av ama Sesongens siste mulighet for innskyting og oppskyting for jegere er onsdag 29 september, altså i morgen.
Påmeldingen åpner som vanlig kl 17.
Skytingen avsluttes når det mørkner, så møt opp tidlig.

Innendørs trening er i gang ! Lagt inn mandag 27. september 2010 av ama Innendørs trening for rekrutteringsklassene er i gang, vi hadde første trening torsdag 23.09.
Vi har treninger for rekrutteringsklassene torsdager fra 18:00. I tillegg forsøker vi å få bemannet opp med vakter også på tirsdager, iallefall frem til skyteskolen starter opp. Mer info kommer dersom vi får til dette.

Som tidligere nevnt, har vi litt begrenset tilgang på lagsvåpen. Vi vil derfor prioritere rekrutteringsskyttere på torsdager, seniorer henvises til onsdager.

Vi oppfordrer også alle som rykker opp i seniorklasse i 2011 om å stille på senior-treninger på onsdager (gjerne i tillegg til torsdager), det er bedre muligheter for å få veiledning i stående skyting på onsdager.

B-finalen i Østlandscupen Lagt inn mandag 20. september 2010 av nsklnews Det ble ingen stor dag på Askerbanen for våre skyttere på søndag. Skytterne viste svært varierende skyting og vi var et godt stykke unna resultatene tidligere i år. På forhånd visste vi at det ville bli tungt siden 2 av våre beste skytter var opptatt med NM 50m (og skjøt godt der). Laget endte på en trygg fjerdeplass. Skytterne hadde likevel en fin dag på skytebanen som tilskuere til et godt arrangement og en svært jevn match i A-finalen, hvor det på et tidspunkt skilte bare 1 poeng mellom de tre beste lagene. Det hele endte med omskyting om seieren mellom Nordstrand og Rollag/Veggli, hvor sistnevte trakk det lengste strået. Detaljerte resultater finnes på Asker skytterlag sine hjemmesider.

Daniel i match-form Lagt inn tirsdag 14. september 2010 av ama Daniel Jøndal Listou viste god skyteform på stevnet på Jordbru i helgen. Kretsmesterskapet for Akershus Skytterkrets var lagt inn i stevnet. Daniel vant overlegent 60 ligg i Junior Menn med 597 poeng og 38 sentrumstiere. Dette er ny pers utendørs. Dette var også samme poengsum som ikke ukjente Harald Stenvaag oppnådde som vinner av seniorklassen.

Daniel vant helmatchen for JM også med 1152 ( 399 ligg, 368 stå, 384 kne). Han var bare sånn passe fornøyd med stå og kne.
Til helgen er det NM 50-meter på Nøtterø. Nittedal Miniatyrskytterlag har med to deltagere, Daniel i Junior Menn og Konstanse Skøyen i Junior Kvinner.
Link til NM-arrangøren Nøtterø Skytterlag

Vis resultatene (85 kb)

Resultater fra Iver Myrvangs Minnepokal Lagt inn lørdag 11. september 2010 av nsklnews Det skilte 1 poeng mellom 4 skyttere etter 15 skukdd. særlig imponerende av Svein som nå virkelig er på gang, men også veldig bra av Bjørn, som i lag 2 hadde klart dårligere lysforhold. Etter 25 skudd var det endringer, men alle 4 skytterne var fortsatt med i kampen om pokalen. Den avgjørende serien ble omgangen. Ketil var den sterkeste og dro i land pokalen.

Resultatene finner du via menyen til høyre under Resultatlister->Interne stevner
9 deltagere er ikke all verden, men likevel ganske bra helt på tampen av sesongen.

Politiattest Lagt inn onsdag 8. september 2010 av nsklnews Som tidligere annonsert har Nittedal Skytterlag og Det Frivillige Skyttervesen innført krav om politiattest for tillitsmenn som skal utføre oppgaver for skytterlaget som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige. Dette omfatter Hovedstyret, Ungdomsutvalget og faste trenere for mindreårige. Godkjent attest skal fremvises NSKL’s ansvarlige representant for attestordningen som er Halvor Hanto ved personlig oppmøte. Attesten skal altså ikke leveres inn, kun fremvises - ref. ”Krav om politiattest i Nittedal Skytterlag” pkt. 4. Følgende dato er satt opp for fremvisning på Varpet:
Torsdag 23.09 kl. 18:00-19:00.
De som ikke har anledning til å komme på Varpet en av disse dagene, må ta kontakt med Halvor for å avtale visning.

Invitasjon til skyting om Iver Myrvangs minnepokal Lagt inn mandag 6. september 2010 av ama Styret inviterer herved til skyting om Iver Myrvangs minnepokal torsdag den 9. september på Varpet. Skytingen starter klokka 18.00 - møt opp i god tid. Det skal skytes fullt program som for klassene 3-5 på 200m. Alle klasser kan delta, men alle må følge det samme programmet, det vil blant annet si å skyte stående. På 100m er det ordinær trening for de som ønsker.

Andreplass til Nittedal i Romerikscupen Lagt inn søndag 5. september 2010 av ama Nittedals ungdomslag var kvalifisert for A-finalen i Romerikscupen etter en sterk seier på bortebane mot Gjerdrum i semifinalen.
Finaleskytingen ble avviklet på Nannestad skytterlag sitt anlegg.
Først ut av våre i den innledende skytingen(25 skudd) var Steffen Nielsen(ER), han fikk her 248. Den andre ut var Knut Atle S. Stovner(R), han endte opp med 245, tredje ut var Konstanse Skøyen(J), hun fikk også 248 på de første 25 skudd. Den siste ut for oss i den innledende skytingen var Joakim Thue(ER), han endte også opp på 248 poeng.
Etter at den innledende skytingen var ferdig lå Nittedal på 2.plass, 4 poeng etter Rælingen.

I finalerunden(10 skudds mesterskapsomgang) var Knut Atle den første ut for vårt lag, han skjøt 97 poeng og endte totalt opp med 342. Den andre ut var Joakim, han skøt 96 og endte totalt på 344. Tredje skytter ut var Konstanse, hun presterte flotte 100 poeng og endte totalt opp på 348. Vår siste skytter i finalerunden var Steffen, han klarte her 99 poeng og endte da opp på 347 poeng totalt.

Rælingen fortsatte sin gode skyting og økte sin ledelse med 1 poeng.
Rælingen vant dermed A-finalen i Romerikscup for R/J 2010 med 1044 poeng mot Nittedal sine 1039. Ullensaker endte på 3.pl.
Laget fra venstre mot høyre på bildet: Knut Atle, Joakim, Konstanse og Steffen.

Nittedal slo Nordstrand B i semifinalen i Østlandscupen! Lagt inn lørdag 4. september 2010 av nsklnews Seniorlaget er dermed kvalifisert for finalen i Østlandscupens B-cup for andre året på rad. Nordstrand B hadde beste resultat i forrige runde av B-cupen, så vi visste at vi måtte gjøre vårt beste for i det hele tatt å ha noen mulighet. Og det viste det seg at vi hadde. Etter at de første 25-skuddene var anvist ledet vi med hele 26 poeng på Nordstrand B. Til tross for at en av våre skyttere ble liggende igjen med et skudd slapp vi gjestene bare 3 poeng nærmere oss i løpet av omgangen. Laget vårt stoppet på 2651 poeng, og Nordstrand B på 2628. Vårt resultat er faktisk tangering av lagrekorden fra i fjor, hvilket bør bety at vi har mer å gå på før finalen. Best av våre ble Daniel Jøndal Listou med 341 poeng, og nest best ble Kenneth Lines med 340 poeng og ny personlig rekord. Gratulerer! Finalen går i Asker søndag 19. september. De enkelte resultatene finner du i Live-delen oppe til høyre.