september 2014

Innkalling til årsmøte Lagt inn fredag 26. september 2014 av nsklnews Tidspunkt: Mandag den 20. oktober 2014 kl 19.00
Sted: Skytterhuset på Varpet

Saker til årsmøtet må være styret i hende mandag 6. oktober 2014.

Stemmeberettigede er personer over 16 år som har betalt fastsatt kontingent for 2014.
Stemmer kan bare avgis ved personlig fremmøte.


Vel møtt!

Styret

Vis vedlegg (11 kb)

Innendørssesongen er i gang(oppdatert) Lagt inn fredag 26. september 2014 av pel Vi minner om at innendørssesongen nå har startet opp på 15m på Varpet. Tirsdag og torsdag fra kl 18.00 for ungdommene og onsdag fra kl 18.30 for seniorer.

Uke 42 - Gjerdrumstevnet
Uke 43 - Akershuskarusell, Blaker
Uke 44 - Ingen berammet i "vårt område"
Uke 45 - Akershuskarusell, Nannestad
Uke 46 - Viken II 15m, Årvoll
Uke 47 - Akershuskarusell, Høland Bjørkelangen, siste runde
Uke 48 - Ingen berammet "i vårt område"
Uke 49 - Oslo Open, Ekeberghallen og Østrestevnet, Årvoll
Uke 50 - Samlagsmesterskapet 15m, Varpet

Her er det bare å komme i gang inne nå som kveldene har blitt for mørke til utendørsskyting.

Truls Kluften med knallskyting på stupern i Rollag(oppdatert) Lagt inn søndag 7. september 2014 av pel Under ungdomsstevnene i Numedal denne helgen er det tillyst baneskyting, feltskyting stang og stuper. En morsom helg med mye skyting og sosial omgang med andre ungdommer fra hele sør Norge.
All skyting er nå unnagjort og dessverre ble det ingen finaler denne gang.
Den beste plasseringen fikk Truls Kluften på felthurtigskytingen(kun 100m) i Rollag, hvor han skjøt ned de tre blinkene på fantastiske 6,26 sekunder i klasse R og endte en glimrende andreplass. Morsomt at han fikk slik klaff på denne øvelsen. Også Knut Atle Sørskogen Stovner skjøt en bra stuper og fikk 11,27 og innehar en 7. plass i klasse Junior. Vi nevner for ordens skyld at det i Rekrutt var et forenklet opplegg, mens det i junior er et reglementert opplegg.
På stangskytingen i Flesberg fikk Knut Atle god klaff og skjøt til 12 treff på begge holdene og med 24 treff holdt det til en fin 5. plass i juniorklassen. Også Alexander Bengtson kan være fornøyd med sine 18 treff og 17. plass i samme klasse.
May Helene skjøt gode 247 på bane i Rollag og fikk en fin 17. plass, mens Knut Atle Sørskogen Stovner skjøt 248 i junior og sendte på delt 15. plass.
May Helene fikk også en flott 13. plass på feltskytingen i Flesberg med 29/20.Resultatene vil bli lagt ut her:
http://www.livevisning.com/rov/stevner/2014/us/StartFrame1.htm
http://www.skytterlag2.no/skytterlagssider/flesberg/Ungdomsstevnet+2014.hTZ9yTgRzM3p.ips

Andreas Lunde nr 2 i Romeriksblinkfinalen Lagt inn søndag 7. september 2014 av pel Steinsgård var i går teknisk arrangør av årets Romeriksblinkfinale og Nittedal hadde 6 skyttere kvalifisert til finale. May Helene Bengtson og Truls Kluften i klasse R, Sindre Olafsen i klasse ER, Knut Atle Sørskogen Stovner i klasse J, Andreas Lunde i klasse 2 og Daniel Jøndal Listou i klasse 5. Dessverre var det kun Sindre og Andreas som hadde anledning til å møte opp finaledagen.
For Sindre startet det bra med 150 på 15-skudden og tilsynelatende sikker skyting, men så kom han ut av stillingen og i forsøket på å finne igjen den endte han opp med å stille på siktet for å komme inn i tieren på prøveskuddene. Det viste seg skjebnesvangert idet han endte opp med en skjev 10-skudd på kun 95 og da sluttsummen 245. Dette viste seg å være ett poeng for lite til å komme med til omgangen.
Også Andreas slet litt med skjev skyting og kun ett skudd havnet til venstre for midten etter de første 15 skuddene og med 143 poeng var han nok ikke helt fornøyd. 10-skudden satt noe bedre selv om også den var en anelse skjev så ble det 96 poeng og 239 til slutt. Det skulle vise seg å holde til tredjeplass innledningsvis og siste plass i finalen i klasse 2. Det var kun ett opp til lederen Erik Gården fra Rælingen og a-poeng med nummer 2, Mikael Hansen også han fra Rælingen, så foran finalen var alt åpent. Finalen ble skutt med 5 liggende og deretter 5 enkeltskudd knestående. Etter ligg på 49 var Andreas og Mikael i tet, to poeng foran Erik. Både Andreas og Mikael åpnet med innertier på første kne, men så fikk Andreas fire niere, mens Mikael holdt stødig i tieren med ett unntak. Da ble det 98 på Mikael og 95 på Andreas, mens Erik kun fikk 90. Mikael vant følgelig med sluttsummen 337 foran Andreas på 334, og selv om gullet var innen rekkevidde er det ingen grunn til å være misfornøyd for hans del.
Resultatene finner dere her:
https://www.dfs.no/aktuelt-na/resultater/?eventId=141640&class=2

Bjørn Dahl vant Iver Myrvangs minnepokal Lagt inn søndag 7. september 2014 av pel Skytingen om Iver Myrvangs minnepokal samlet sist torsdag 6 skyttere og denne gangen var det Bjørn Dahl som skjøt best og tok et napp i pokalen med overlegen margin etter å ha skutt 234 poeng.
Gledelig var det at to juniorer og to skyttere i klasse 2 deltok på skyting med program for klasse 3-5. Dette er en fin utfordring for dem.

Medaljene til Norgescupstevnet Lagt inn onsdag 3. september 2014 av nsklnews Medaljene til stevnet ble bestilt rett etter at stevnet var over, og gullsmeden sendte pakka til Skytterlaget uken deretter. Posten har dessverre unnlatt å melde fra om at pakka har ankommet og senere rotet bort forsendelsen. Vi har sporingsinformasjon på pakka og forfølger saken.

Klubbmestere i stang og stuper er kåret for 2014 Lagt inn mandag 1. september 2014 av pel Samtidig med KLM bane ble det også avholdt klubbmesterskap i stang og felthurtigskyting(stuper) inne på baneområdet.

Stangskytingen ble avholdt mot baneskive 200m og 100m - ikke helt etter skytterbokas oppsett av stangskyting, men likevel tilstrekkelig til å gjennomføre kåring av lagets hurtigste skytter. Denne gangen overbeviste Daniel stort og prikket inn 12 på det lange og 13 på det korte. Høyt tempo og god presisjon ga flotte 25 treff. Han var da helt suveren, men se opp for junioren Knut Atle Sørskogen Stovner på denne skytingen fremover, han fikk 10 på det lange og 7 på det korte - 17 treff er bra. 12 deltagere her er bra, og i tillegg skjøt to Rekrutter på 2 x 100 m så totalt var det 14 som skjøt stang.

Også stuperen foregikk i enkle former ved skyting på tre hold på 100m; skive 1, skive 10 og skive 1. To mann med stoppeklokke sørget for tidtakingen.
Også her viste Daniel seg fra en god side og skjøt ned de tre blinkene på 10,6 sekunder og vant med det sin tredje klubbmesterskapstittel for dagen. Også på denne øvelsen var det junioren Knut Atle som kapret andreplassen med sine 14,2 sekunder. Det var imidlertid jevnt fra andre til femte idet kun 1,0 sekund skilte disse fire.

Forvørig flott at flere juniorer, Eldre Rekrutter og Rekrutter(pga 3 x 100m) forsøkte seg på disse morsomme øvelsene fin trening for senere års deltagelse på disse øvelsen under SM bane og på LS.

Se resultatene i vedlegget intil de også blir lagt inn under menyene ute til venstre.

Vis vedlegg (5 kb)

Klubbmestere i baneskyting er kåret for 2014 Lagt inn mandag 1. september 2014 av pel I går ble det avholdt klubbmesterskap i baneskyting for alle klasser og det var relatvit bra med deltagere i de fleste klassene og det var mye god skyting.
Vi gratulrerer vinnerne som ble:
Daniel Jøndal Listou - kl 3-5
Andreas Lunde - kl 2
Trygve Bengtson - kl 1
Odd Østerhus - kl Veteran
Knut Atle Sørskogen Stovner - kl J
Sindre Olafsen - kl ER
Amadeus Gaardsø - kl R

For resultater, se vedlegg og etterhvert blir det også lagt ut under resultatlister interne stevner i menyen ute til venstre.

Dagen inneholdt videre kåring av klubbmestere i stang og stuper(eget innlegg kommer straks) samt at det ble servert grillmat til alle sammen. En hyggelig og sosial dag på skytebanen.

http://nskl.no/ResultatIntern/is14/klm-bane/Web/index1.html

Vis vedlegg (6 kb)