Hopp til hovedinnhold

Informasjon om kontingent 2023 og ny våpenforsikring

Skyttertinget 2022 vedtok at det innføres sentral medlemskontingent og at alle skytterlag må benytte DFS sin løsning for sentral kravkjøring. Kontingentkrav for 2023 vil kjøres ca. 7-14. februar.

Inntil åtte våpen blir forsikret for kun kr 100,- i året fra 1.1.2023. Alle våre medlemmer som er 18 år eller eldre får dette automatisk som medlemsfordel dersom de ikke har reservert seg. Den unike våpenforsikringen, gjelder for inntil åtte våpen. Maksverdien pr våpen er på kr 30.000, og på kr 100.000,- totalt ved en skade som omfatter flere våpen. Den dekker uhell og plutselige hendelser; døgnet rundt i hele verden. Egenandelen er på kun kr 1.000. Er du for eksempel uheldig og mister Sauer`n i bakken på feltrunden, eller faller med jaktvåpenet i skogen, dekkes skade opptil 30.000,- av forsikringen. Prisen for forsikringen er kun på kr 100,- pr år, og faktureres sammen med medlemskontingenten.

Hvis det enkelte medlem likevel ikke ønsker denne gullforsikringen må de reservere seg i forkant.

På faktura som sendes ut vil det være en linje med medlemskontingent og en linje med våpenforsikring. 

Dersom du ikke allerede har registrert din epost-adresse hos laget, ønsker vi at du enten legger den inn selv på www.mittdfs.no, eller sender en epost til nittedal@skytterlag.no

Hvis du ikke ønsker våpenforsikring må du reservere deg, det kan du også gjøre på www.mittdfs.no eller ved å sende oss en epost.