Hopp til hovedinnhold

Skytebaner

Nittedal skytterlag har fire skyteanlegg for rifle samlet på Varpet, lengst nord i Nittedal. På alle hold er det skiver levert av Kongsberg Target Systems.

Skivene sett fra 200m-standplass

Alle baner har skyteretning mot Nord-Nord-Vest - ca 345 grader, anleggene er som følger: 

  • En 200-meters bane med 16 elektroniske baneskiver.
  • En 100-meters bane med 10 elektroniske baneskiver + 2 reinskiver.
  • En 15-meters bane innendørs med 8 elektroniske skiver.
  • Et feltanlegg med 3 permanent opparbeidede kulefangere, lengste hold er 300 meter. I tillegg er det mulig å skyte felt både på 100 og 200 meter. På 100 meter har vi også feltfronter til de elektroniske skivene. 

Vi har med det et baneanlegg med nok kapasitet til å arrangere større stevner som Frendecup (=Norgescup) og Landsdelskretsstevner. Skivene ble kraftig fornyet før Norgescupstevnet i 2014 og vedlikeholdes jevnlig.

I tillegg til riflebanene, eier skytterlaget en pistolbane som er permanent bortleid til Nittedal Sportsskyttergruppe. På denne banen kan det skytes på hold opp til 50 meter. I henhold til leieavtalen kan banen disponeres av Nittedal Skytterlag én dag i uka for skyting på 50 meter med miniatyrvåpen.

Med unntak av feltanlegget, er det mulig å skyte på alle banene på Varpet uavhengig av hverandre. Det inkluderer også lerduebanene til vår nærmeste nabo, Nittedal og Hakadal Skog-, Jakt-, og Fiskeforening.

I menyen finner du mer informasjon om noen av banene, samt en link til den landsdekkende Skytebaneguiden.

 

Sist endret
18.04.2020 21:57