Hopp til hovedinnhold

Høststevnet

15–19 oktober 2013 • 15m • Åpent stevne
213 deltakere
fra 63 skytterlag
Resultatservice
Resultatweb
10-på-topp
Medaljer
Finn skytter
Statistikk
Deltagerstatistikk
Tidligere stevnevinnere

Overskrift Bilde Utdrag Opprettet
Stevnet er avsluttet IvarLiseter-web I siste lag hadde vi Ivar Liseter fra Ski som tok ledelsen og dermed vant klasse V65 med 347 poeng og 18 innertiere.

Det betyr at Bjørnar Sletmo vant årets høststevne med 347 poeng.
Thomas Krågtorp med fenomenal skyting og ledelse i klasse ER ThomasKraagtorp-web Thomas som representerer Råde skjøt 350 med hele 26 innerblinker! Det kommer sannsynligvis være stevnets beste resultat.
Alternativ live-visning Vi ser at den serveren vi har benyttet til live visning av skivene har slitt litt med for mye trafikk i dag. Vi har derfor lagt opp en alternativ server på følgende adresse: http://www.nskl.no/liveres
Bjørnar Sletmo fra Trøgstad i ledelsen BjornarSletmo-web Bjørnar skjøt nettopp sterke 347 med seriene 50-47-50-100-100. Det gir han en ledelse med hele 2 poeng til Jens-Kristian Larsen. Poengsummen kan vise seg å holde helt inn.
Odd Kolsrud i tet i eldste klasse (igjen) OddKolsrud-web Odd Kolsrud skjøt litt tidligere enn først annonsert, og Odd skuffet ikke. Denne gangen 350 med 21 innertiere, så langt det beste resultatet under hele stevnet!
Ny leder i klasse J - Inga Mørck fra Ski IngaMrck-web Allerede i laget etter Sindre skjøt Inga et poeng bedre - 348 poeng. Hun leder dermed juniorklassen.
Sindre Nordvik i ledelsen i klasse junior SindreNordvik-web Sindre som skyter for Brumunddal skjøt 347 poeng og leder dermed klasse junior.
Gunnar Amundsen med klar ledelse i klasse V73 GunnarAmundsen-web Gunnar skyter for Torsnes og hadde sterke 349 og 18 innerblink. 9eren kom allerede på andre skuddet. Det er flere sterke navn igjen i klasse V73. Det blir blant annet spennende å se om resultatet kan holde til å slå "verdens beste veteran" Odd Kolsrud som skal skyte i nest siste lag i ettermiddag.
Ingrid Finnestad med fantastisk skyting IngridFinnestad-web Ingrid Finnestad fra Skjeberg skjøt fantastisk i morgentimene. Hun leder klasse ER med 350 poeng.
Jens Kristian Larsen har tatt ledelsen i stevnet JensKrLarsen-web Jens Kristian Larsen fra nabolaget Oslo Østre har tatt ledelsen i stevnet med serien 50-48-50-97-100 til sammen 345 poeng og 16 innerblink. I samme lag skjøt fjerdeklassingen Henrik Oppen fra Rakvåg 342 poeng.
Kvelden har åpnet med ny leder i V55 og V65 GunnarMyrset-HansHeer-web Gunnar Myrset fra Ringerike har tatt en foreløpig klar ledelse i klasse V55 med 344 poeng. Eidsberg veteraner skjøt i samme lag, og de skjøt godt. Best var Hans Heer med 347 poeng og ledelse i klasse V65.
Kveldens skytinger er over Vi har fått ny ledelse i klasse V65 ved Steinar Haakafoss i med 343 poeng. I klasse junior har Jenny Stene fra Haga tatt ledelsen med 346 poeng. Dessverre har vi ikke bilder av disse i kveld. Så langt har 103 skyttere funnet veien til Varpet i høstmørket, det betyr at stevnet ennå ikke er halvveis.
Kåre Strøm i delt ledelse i klasse V65 KaareStrom Kåre skjøt i første lag i kveld. Poengsummen 342 med 13 inne holder foreløpig til delt ledelse med klubbkompis Kåre Lund.
Nytt toppresultat i lag 10 BenjaminHansen Benjamin Hansen fra Moss og Våler har tatt en soleklar ledelse i klasse rekrutt med 349 poeng.
God skyting av Knut Vik i klasse V73 KnutVik Knut Vik fra Frogn og Drøbakhar tatt en klar ledelse i klasse V73 med 346 poeng.
Kjemperesultat av vår egen Geir Roger Bjerkan GeirRogerBjerkan Geir Roger fortsetter å skyte bra. I kveld skjøt han 348 poeng i klasse 2 og har dermed tatt en soleklar ledelse i klassen.
Første skytekveld er over AnneIngeborgSognOium 39 skyttere har skutt sine skudd. Anne Ingeborg Sogn Øiom fra Randsfjord leder klasse 3-5 med 344 poeng. Ellers har det vært ganske jevn skyting, uten at vi tror at vi har sett vinneren i så mange klasser ennå. Alle resultater på nett er oppdatert.
Høststevnet er i gang publikum De første skuddene smalt nøyaktig klokka 18.00. Det er mulig å følge live-visning av skivene og følge med på til enhver tid oppdaterte resultatlister ved å klikke på henholdsvis skiva og seierspallen oppe til høyre.
Alt klart for innendørsstevnet Påmeldinga er nå slutt og i skrivende stund er det 253 påmeldte til stevnet vårt. Veldig mange lag er fulle, men det er ledige plasser alle dager. Erfaring tilsier også et forfall på ca 5-10% av de som er påmeldt. Hvilket vil si at det vil være mulighet for å skyte på ledig plass.
Velkommen til høststevnet Invitasjon finner du her her.