Hopp til hovedinnhold

Jubileumsstevnet

18–23 oktober 2011 • 15m • Åpent stevne
255 deltakere
fra 61 skytterlag
Dokumenter
Tidtabell
Resultatservice
Resultatweb
10-på-topp
Medaljer
Finn skytter
Statistikk
Utvikling påmeldte
Påmeldte pr klasse
Deltagerstatistikk
Tidligere stevnevinnere

Vi valgte å arrangere 150 års jubileumsstevnet innendørs. Det stilte opp 255 skyttere fra store deler av Østlandet. Stevnet ble vunnet av Iver Anders Kjella med 246p/11*.

Én kveld hadde vi en hendelse som førte til at vi underveis i stevnet og også i etterkant av stevnet har verifisert skivene ekstra grundig. Resultatet fra disse undersøkelsene er at vi føler oss helt trygge på at skivene anviser som de skal. Spesielt interesserte kan lese litt mer under


Overskrift Bilde Utdrag Opprettet
Premielister og stevneoppgjør er nå publisert Følg linken til stevnet som angitt i toppteksten. Der er det nå lagt ut bilder, litt statistikk, samt komplette lister av alle slag. Premielister og stevneoppgjør er sendt på epost til alle deltagende lag.
Jubileumstevnet er ferdig Iver Anders Kjella fra Tingelstad vant stevnet med 246 poeng. Den siste dagen ble det kun små endringer i toppen av de ulike listene. I klasse V73 fikk vi en ny mann helt på topp; Magne Gromsrud fra Urskog skjøt 246 og vant dermed denne klassen.
Lørdagens skyting er over Iver Anders Kjella leder fortsatt stevnet med 246 poeng. Det var mange sterke utfordrere i dag, den som endte nærmest var Kurt Eirik Bekkevold fra Oslo Østre. Han endte på samme poengsum, men hadde kun 5 innerblinker og er dermed rangert bak.
Fjerde skytekveld FredagWeb Som de tidligere kveldene har det blitt fremvist mye god skyting. I løpet av kvelden har vi fått nye skyttere på topp i klasse 1, 2, V55 og en delt ledelse i klasse V65. Kanskje den største prestasjonen så vi i klasse 1 hvor Jan Erik Linderud fra Elverum skjøt 250 poeng og leder klassen klart.
Tredje skytekveld IverAndersKjellaWeb Mye god skyting også den tredje dagen, og vi fikk en ny mann i ledelsen: Iver Anders Kjella fra Tingelstad med 246 poeng.
I klasse V55 tok Arne Grøtting, Oslo Østre ledelsen med 245 poeng
Andre skytekveld FetDuoen Det har vært en kveld med mange gode resultater. Vi har fått tre nye skyttere på topp i klasse 3-5. Best av alle var 4de-klassingen Kenneth Buvik fra Fet med 245 poeng (til venstre i bildet).
Stevnet er i gang SimonKolstadClaussen-web Stevnet er vel i gang, og vi kjører live visning av skivene og løpende oppdatering av resultatlistene.

Simon Kolstad Claussen leder klasse 3-5 etter første dag med 242 poeng.

Klikk på skive oppe til høyre for å få opp skiver, og seierspallen for å få opp resultatlister.
Alt klart for stevnet 1 time før påmeldingen stenges er det 285 påmeldte skyttere. Det er mulig å skyte på ledig plass og det er ledige plasser hver skytedag. Vi anmoder skytterne om å møte opp en halvtime før oppsatt skytetid.
Påmeldingen til jubileumstevne er utvidet med én dag Det er dermed mulig å melde seg på, eventuelt bytte skytetid også mandag 17. oktober. I øyeblikket har vi 292 påmeldte skyttere. Det er fortsatt noen få plasser tilgjengelig alle skytedager. Listene som er ligger på hjemmesiden er oppdatert søndag kveld.
15m-banen er stengt frem til stevnet tirsdag Banen er klargjort for jubileumsstevnet, og må ikke brukes frem til tirsdag 18.10.2011.
Status påmeldinger til jubileumsstevnet Vi har i øyeblikket hele 286 påmeldte til stevnet, men vi har fortsatt plass til flere. Slik det ser ut nå er det ledige plasser alle dager. Følg linken i toppteksten til stevnets hjemmeside, hvor vi har lagt ut blant annet tidstabell, oversikt over ledige skiver, samt noe statistikk.
Status påmeldinger til jubileumstevnet skivestatus110928 Påmeldingen har nå pågått i snaut to uker og vi har fått en overveldende respons. Så langt har 258 skyttere meldt seg, og med unntak av søndagen, så er det relativt få plasser igjen. Vi har allerede økt antall lag et par ganger, og vil vurdere å øke med flere lag fremover.
Jubileumstevne på 15 meter Påmelding via http://skyting.pamelding.net/
Stevnets hjemmeside