Hopp til hovedinnhold

Nittedalsstevnet

20–24 mai 2010 • Bane • Åpent stevne
466 deltakere
fra 96 skytterlag
Resultatservice
Resultatweb
10-på-topp
Medaljer
Finn skytter
Statistikk
Deltagerstatistikk
Tidligere stevnevinnere

Vi hadde live visning av skivene under hele stevnet. Juryen behandlet én protest på feil anvisning, protesten ble avvist da vi kunne dokumentere at skuddet satt som anvist skiva.

Det deltok hele 469 skyttere, dette er ny deltagerrekord for banestevnet vårt (med unntak av stevnet med Norgescupstatus). Stevnet ble avholdt i flott sommervær.


Overskrift Bilde Utdrag Opprettet
Alle stevneoppgjør er sendt ut

Alle stevneoppgjør etter stevnet er nå sendt ut til de enkelte lag. Lista over tidligere stevnevinnere er oppdatert og der finner man også link til skivene til alle klassevinnere.

Stevneoppgjør og fullstendige premielister er lagt ut Se den lille "hjemmesiden" for stevnet. Link fra topptekst og meny.
Presseliste fra Nittedalsstevnet 2010 Presseliste fra stevnet kan finnes her.
Tor Harald Lund stevnevinner TorHaraldLund Tor Harald Lund vant årets stevne med 348 poeng og 18 innertiere. Det deltok hele 466 skyttere på årets stevne noe som er rekord for et vanlig stevne. Alle resultater er nå lagt ut.
Tor Harald Lund i ledelsen med 348 poeng TorHaraldLund Etter nok en god skytedag her på Varpet med mange gode resultater har vi fått nye skyttere i ledelsen i de fleste klassene. Tor Harald Lund har tatt ledelsen foran Trond Bergan blant seniorene. Tor Harald har 18 innerblinker mot Tronds 8. I klasse V55 er har vi fått to skyttere med delt ledelse.
Ny mann i ledelsen etter andre skytedag 2010dag2 Fjorårsvinner Trond Bergan fra Jondalen tok i kveld ledelsen også i årets stevne. Som i fjor greidde han sterke 348 poeng, ett poeng foran Hans Kristian Wear.
Første skytedag er over! Comb-web Det ble vist mye god skyting under gode forhold i kveld. Best av alle var Odd Kolsrud (V65) fra Begnadalen med 350 poeng og hele 31 innerblinker! Ytterligere to skyttere oppnådde 350 poeng på Varpet i kveld.
Status påmeldinger til stevnet Vi har nå passert 400 påmeldte til stevnet. Det har være stor pågang i dag med over 40 nye påmeldte. Det er nå ganske fullt torsdag og lørdag. Fredag og mandag er det fortsatt plasser utenom de mest populære tidspunktene.
Riflebanene på Varpet er stengt frem til stevnet Sluttforberedelsene til stevnet er i full gang og i dag har vi testskutt og gjort klar 100 og 200-meters banene. De er derfor stengt for trening fram til stevnet starter.
Første jeger-trening blir onsdag 26. mai.
Test av anlegget Det pågår nå fullskala test av anlegget før stevnet kommende helg. "Live"-linken vises derfor selv om det ikke pågår skyting på anlegget.
Status påmeldinger til pinsestevnet I øyeblikket er det 325 påmeldte til pinsestevnet. Vi registrerer at stadig flere melder seg på. Det begynner nå og fylles opp, spesielt på torsdag og lørdag.
Status påmeldinger til banestevnet I skrivende stund er det 199 påmeldte til pinsestevnet som vi arrangerer i forbindelse med pinsen. Det har vært jevnt tilsig med påmeldinger og vi ser at det begynner å fylles opp torsdag kveld, samt midt på dagen lørdag.
Pinsestevne i Nittedal Nittedal skytterlag arrangerte åpent banestevne i Pinsen. Resultater og annet finnes her: Stevnets egen lille side.