Hopp til hovedinnhold

Nittedalsstevnet

6–9 juni 2013 • Bane • Åpent stevne
285 deltakere
fra 68 skytterlag
Dokumenter
Tidtabell
Resultatservice
Resultatweb
10-på-topp
Finn skytter
Statistikk
Deltagerstatistikk
Tidligere stevnevinnere

Overskrift Bilde Utdrag Opprettet
Presselister fra stevnet
Simon Kolstad Claussen ble årets stevnevinner SimonKolstadClaussen13 Skytingene er nå avsluttet. Utover lørdag og søndag var det lett vind fra nord som nok stjal et og annet poeng. Det var i hvert fall ingen som greidde å tukte Simon Kolstad Claussen fra Høland/Bjørkelangen. Han hadde 347 poeng med 18 innerblinker.
Ny flott dag på skytebanen Standplass_web Det tegner til å bli en flott dag på banen. Når vi starter dagen er det ypperlige skyteforhold. Alle vimplene henger rett ned. Skytingene er nå i gang og skivene vises live.
Kveldens skytinger er over Det har vært en relativt rolig kveld på banen. Som tidligere skrevet, så har det vært mye god skyting, men det er bare Tore Hartz som har klart å gå helt i ledelsen.
Tore Hartz fra Elverum har tatt ledelsen i klasse V65 ToreHartz_web Så langt har det vært en kveld med mange gode resultater på 100m. Tore Hartz er best av disse, og han har tatt en klar ledelse i klasse V65 med 350 poeng og 26 innerblinker.
Fredagens skytinger starter 17:30 Live visning av skivene skal nå være på plass igjen på reserveserver. Klikk på skiva oppe til høyre for å få fram visningen.

Vi har godt med plass til skyttere på ledig plass i kveld og resten av helga.
Kveldens skytinger er over torsdag Vi har nå greidd å få lagt ut oppdaterte lister fra kveldens skyting. Det har vært mange gode resultater. Ikke minst i de eldre klassene. Odd Kolsrud og Bjørn Rundberg har begge 350 poeng i eldste klasse! Førsnevnte med 32 innertiere! Åsmund Ottershagen leder V65 med 348 poeng.
Stevnet er i gang Stevnet er nå vel i gang. Torsdag er faktisk den største dagen med over 100 skyttere. Dessverre har vi problemer med live visning og resultatservice. Dvs. egentlig ser det ut som at det er de som leverer hjemmesidene våre som sliter med serverne sine.
295 deltagere påmeldt til Nittedalstevnet Det er nå klart for stevne, i og ettermiddag starter vi opp. Påmeldingen er avsluttet og vi endte på 295 påmeldte, 124 på 100 meter og 171 på 200 meter. Anlegget er testkjørt og vedlikeholdt.
Status påmeldinger til banestevnet LangtidsvarselMandag I skrivende stund er det 294 påmeldte til årets stevne som starter torsdag kveld. Blant de påmeldte er blant andre Norgescup-lederen Fredrik Fulsaas. Han har vært en flittig gjest på vårt stevne, og han vant det i 2003. For øvrig er 5 av de 10 beste fra Norgescupens første runde påmeldt.
Stenging av banen i forbindelse med banestevnet Skytebanen er vil være stengt for all skyting fra etter trening kl. 19.30 den 4. juni og fram til stevnet starter torsdag. Årsaken er klargjøring og testing før stevnet. Vi ønsker at flest mulig av skytterne og deres foresatte som trener den 4. juni blir med og klargjør anlegget.
Påmeldingen til banestevnet er åpnet! Du finner innbydelsen ved å følge linken på toppen av siden.
Velkommen til Nittedalsstevnet Vi har laget en egen liten side med informasjon for banestevnet vårt. Den finner du her: