Hopp til hovedinnhold

Nittedalsstevnet

21–25 mai 2015 • Bane • Åpent stevne
377 deltakere
fra 85 skytterlag
Dokumenter
Tidtabell
Resultatservice
10-på-topp
Medaljer
Skytetid de beste
Finn skytter
Statistikk
Utvikling påmeldte
Påmeldte pr klasse
Påmeldte pr skytterlag
Deltagerstatistikk
Tidligere stevnevinnere

Overskrift Bilde Utdrag Opprettet
Årets stevne er avsluttet HansKrWear2015 Hans Kr. Wear tok seieren i årets Pinsestevne. I nest siste lag prikket han inn 348 poeng med 19 innerblink og ble rangert foran Helene Lillekvelland som på torsdag skjøt samme poengsum med 17 innerblink.
Pinsestevnet mandag morgen Da er alt klart for avsluttningsdagen på årets Pinsestevne.
Det er supre skyteforhold, fint lys og vindstille.
Vi har ledige skiver i alle lag.
Velkommen til Nittedal Skytterlag
Pinsestevnet lørdag kveld Skytingen er avsluttet for dagen, totalt har nå 277 skyttere vert i ilden. Vi har hatt gode forhold i dag, og det er mange gode resultat med nye navn i ledelse i flere av klassene. På 100-meter er det nå 350 med mange innerblink som gjelder i alle klasser untatt R, der ledelsen fortsatt er på 346.
Velkommen til pinsestevne i Nittedal 21.-25. mai
Vel møtt til stevne i Nittedal! Alt er nå klart for skyting. I det vi starter skytingen klokka 17.30 er det 417 påmeldte. Skyttere som ønsker å reservere plass (evt melde seg av), kan ringe stevnetelefonen på 67078562.

Ved å klikke på skiva oppe til høyre får du live visning av skytingene.
Status påmeldinger I går kveld var det 411 påmeldte til årets stevne. Det er fortsatt godt med ledige plasser på 200m. På 100m er det enkelte tidsrom hvor det er fullt. Erfaring tilsier imidlertid at det alltids blir en ledig plass til de som møter opp på banen.
Status påmeldinger til stevnet stevne - tidtabell_15470_image001 I skrivende stund er det 339 påmeldte til stevnet, rimelig likt fordelt mellom 100m og 200m. Med unntak av 100m torsdag ettermiddag og midt på dagen lørdag, er det godt med ledige plasser. Vi oppfordrer imidlertid de som har tenkt å skyte om å melde seg på. Det forenkler gjennomføringen av stevnet.
Invitasjon til pinsestevnet Invitasjonen er nå sendt ut til samtlige lag som deltok på stevnet i fjor. Du finner den og mer til på stevnets egen lille informasjonsside.
Velkommen til pinsestevne i Nittedal 21.-25. mai Påmeldingen pågår på www.dfs.no