Hopp til hovedinnhold

Samlagsmesterskap

9–14 desember 2014 • 15m • Samlagsmesterskap
171 deltakere
fra 21 skytterlag
Dokumenter
Tidtabell
Resultatservice
Resultatweb
10-på-topp
Finn skytter
Statistikk
Utvikling påmeldte
Påmeldte pr klasse
Deltagerstatistikk

Overskrift Bilde Utdrag Opprettet
Korrigerte premielister samlagsmesterskapet innendørs Det har vært litt frem og tilbake rundt tolkning av statuttene i forhold til premiering av klassene ER og J. Opprinnelig ble disse satt opp med pengepremier, dette var feil og de er nå satt opp med standardpremier.
Simon Kolstad Claussen ble samlagsmester i senior! SimonKC-SM15m2014 Simon forsvarte ledelsen han hadde etter innledende skyting. Med 99 poeng og 348 totalt sikret han seieren foran Halvor Thrane Svendsen og Mats Andre Hansen, begge med 346 poeng.
Alle resultater er lagt ut.
Finaleskytingene er i gang Vi har allerede fått de første vinnerne.
Rælingen har vunnet lagskytingen for ungdommene. I rekrutt vant Helene Olafsen fra Nittedal etter en spennende finale.
Innledende skytinger er nå ferdig 171 skyttere fant veien til Nittedal for å skyte de innledende skytingene. Simon Kolstad Claussen leder blant seniorene før finalene på søndag.
SM 15m 2014 - 215 forhåndspåmeldte Ved avsluttet forhåndspåmelding var det 215 påmeldte til årets Samlagsmesterskap på 15m på Varpet.
Invitasjon til Samlagsmesterskap 15m Nittedal skytterlag har gleden av å invitere til årets samlagsmesterskap på 15 m på Varpet Skytebane fra 9.-14. desember. Innledende skyting tirsdag – lørdag og lagskyting og finaler søndag.