Hopp til hovedinnhold

Høststevnet

20–24 oktober 2021 • 15m • Åpent stevne
185 deltakere
fra 56 skytterlag
Dokumenter
Tidtabell
Resultatservice
Resultatweb
10-på-topp
Medaljer
Finn skytter og skytekort
Statistikk
Utvikling påmeldte
Påmeldte pr klasse
Påmeldte pr skytterlag
Deltagerstatistikk
Tidligere stevnevinnere

Oppsummering siste skytedag

Som nevnt i siste oppdatering ble Håkon Sørlie vinner av klasse 3-5 etter en nervepirrende avslutning på årets høststevne i Nittedal. Søndag var i det hele tatt en dag med store omveltninger i toppen av listene i mange klasser. I klasse 1 skjøt Bjørnar Fuglerud 246/7* tidlig på dagen og ledet klasse 1 inntil siste laget hvor Ann Iren Westrum skjøt samme poengsum, men med 13* mot Bjørnar's 7* knep derfor Ann Iren seieren i klassen. I løpet av dagen skjøt Runar Holter-Belgen 345/13* i klasse 2, en sum ingen etter han klarte å tankere, og dermed seier i klasse 2.

 

Den gode skytingen gjaldt også ungdomsklassene, noe som medførte nye ledere i samtlige klasser - selv om ikke alle klassevinnere var like fornøyd med egen skyting. Vinner i klasse R ble Celina Borgen Fuglerud (342/11*), klasse ER Aurora Bratli (348/15*), klasse J Emma Helene Heiaas (349/16*) og EJ Odin Williksen Afdal (335/10*).

 

Blant veteranene var det ingen som klarte å tukte lederene fra tidligere dager, klassevinnere ble dermed Roger Ottosen (V55), Johan Janssen (V65) og Odd Kolsrud (V73). 

 

Vi takker alle skyttere for deltakelsen, gratulerer alle klassevinnere og ønsker velkommen tilbake ved neste anledning.

Image
Image
Image
Image
Image
Overskrift Bilde Utdrag Opprettet
Håkon Sørlie ble vinner av høststevnet Stevnevinner Håkon Sørlie

Det ble en sterk avslutning på dagen her i Nittedal. Håkon Sørlie ble stevnevinner med 347 poeng og 18 innertiere. I siste lag hadde vi Daniel Tveiten Haig på standplass og han ledet helt til siste skudd på omgangen.

Oppsummering før siste skytedag Mette Elisabeth Finnestad , Roger Ottosen

Under fredagens skyting fikk vi nye ledere i to av ungdomsklassene; Inga Malene Hanserud i EJ (331/14*) og Pernille Nor-Woll i ER (346/22*9), disse leder fortsatt sine klasser etter lørdagens skyting. Under lørdagens skyting fikk vi også ny leder i klasse J hvor Balder H. Jensen skjøt 339/10*.

Status etter andre skytedag Hans Edvard Ovenstad , Odd Kolsrud

Under dag 2 av stevnet har det vært mye god skyting i de fleste klasser. Det medførte seg nye klasseledere i tre klasser: Odd Kolsrud i V73 (350/26*), Markus A. Rosenberger i klasse R (339/4*) og Hans Edvard Ovenstad i klasse 2 (340/4*).

Første skytekveld er over Johan Jansen (V65) og Erik Jødahl (V73) leder i hver sin klasse med 349 poeng. , Det sosiale etter skyting er viktig , Skivene , Skytterne er i full sving

Det har vært artig å ha folk på banen igjen, og oppmøtet har vært bra. Det ser også ut til at skytterne trives på stevne igjen. Kjøkkenet er åpent og det serveres pølse, baguetter, vaffel og kake.  

Stevnet er straks i gang

Når påmeldingen gikk ut var det 205 påmeldte. Som det fremgår av diagrammet under er det ledige plasser til de som ønsker å skyte.

Alt klart for høststevnet Ledige skiver før stevnet starter

Skivene er vedlikeholdt og testskutt. Dataanlegget har fått sin håndspåleggelse og lokalene er gjort klare til høststevnet som begynner i morgen ettermiddag. I øyeblikket er det 204 påmeldte, og vi ser at folk er flinke til å melde seg av, eventuelt bytte plass inn mot stevnet.

Status påmeldinger til høststevnet Status påmeldinger

I skrivende stund er det 210 påmeldte på høststevnet som går fra kommende onsdag til og med søndag. Litt lavere antall en før pandemien, men likevel ganske bra. Fortsatt er det plasser alle dager. Fullest er det utpå dagen søndag.

Invitasjon til høststevnet

Invitasjonen til høststevnet er nå klar. Med nyhetene i dag, så planlegger vi med å benytte alle 8 skivene som vanlig.