Hopp til hovedinnhold

Nittedalsstevnet

1–4 juni 2022 • Bane • Åpent stevne
210 deltakere
fra 52 skytterlag
Dokumenter
Tidtabell
Resultatservice
Resultatweb
10-på-topp
Medaljer
Finn skytter
Statistikk
Påmeldte pr klasse
Påmeldte pr skytterlag
Deltagerstatistikk
Tidligere stevnevinnere

Nittedal Skytterlag har igjen gleden av å invitere skytterne til stevne på Varpet. Vi har valgt å beholde antall dager, men har redusert antall lag hver dag. Dersom det gledelige skulle skje at det blir fullt en dag, så setter vi opp flere lag. Rælingen arrangerer stevne samme dag, det må regnes minst 45 minutter kjøring mellom banene. Stevnene teller på Romeriksblinken. 

Nittedalsstevnet, dag 2 avsluttet

Kveldens skyting er avsluttet, perfekte skyteforhold og god skyting. I kveldens siste lag fikk vi ny ledelse i 3 klasser.

I V65 prikket Jarle Gården fra Skarpskytten inn 350 (21*) og leder dermed klassen. I V73 skjøt Erik Jødahl fra Blaker tidligere på kvelden 350 (28*) og gikk i delt ledelse med Kurt Arne Berglund fra Frogn og Drøbak. I siste lag kom Begndølen Odd Kolsrud og satte alle skuddene i tieren, 34 av de i innertieren, 350 (34*), og leder klassen. Det kan nok bli et tøff affære å vippe han ned fra lederplassen, men fortsatt 2 dager å gjøre på.

Celina Borgen Fuglerud fra Raumnes sluttet på 344 (13*) i rekruttklassen og deler da ledelsen med Christian Haneborg fra Kråkstad og Ski.

I klasse 2 har Nina Granlund fra Nannestad tatt  teten med 333 poeng.

Vi har ledige skiver både fredag og lørdag, Værprofetene har lovt gode skyteforhold. Så da er det bare å finne frem utstyret og ta turen til vakre Nittedal......Velkommen!!

 

Image
Image
Image
Image
Overskrift Bilde Utdrag Opprettet
Kim Andre Lund ble vinner av Nittedalsstevnet Stevnevinner Kim Andre Lund , Vinner av klasse V55 - John Melvin Tveiten

Kim Andre Lund skjøt midt på dagen lørdag i fint skytevær, dog med litt løft i flaggene. Kim Andre er innehaver av banerekorden på Varpet med 350 poeng, og det er tydelig at han trives. Han var nær i dag også, men det ble en nier på første ståendeskudd på grunnlaget.

Dag 3 - god skyting og nye skyttere i ledelse.... Konstanse Skøyen med 246 og ledelse i klasse 1 , Helene Olafsen med 345 og en sterk ledelse i klasse EJ , Petter Aabakken leder klasse 2 klart med 338 poeng

Kveldens skyteforhold var igjen nærmest perfekte og vi fikk nye skyttere i ledelse:

Klasse 2, her skjøt Petter Aabakken fra Nordstrand 338 (9*) og tar ledelsen før lørdagens avsluttning.

Kurt Arne Berglund med 350 poeng, Daniel Sørli i ledelsen i senior Kurt Arne Berglund, eneste med 350 første kvelden , Daniel Sørli, Urskog med ledelse i klasse 5 , Oddvar Staxrud i ledelse i klasse V55 , Mathilde K Sundaasen i ledelsen i klasse J , Christian Haneborg leder i rekruttklassen

Daniel Sørli skjøt i siste laget i kveld og skjøt 348p/21* i tussmørket. Det holdt til ledelse foran Morten Støen med 347p/13*. Det har vært gode skyteforhold i hele kveld, dog litt i kaldeste laget og også litt skumt. Mange har skutt veldig bra, men det har gjerne sneket seg ut en nier.

Grafisk oversikt over ledige skiver ved stevnestart Ledige skiver 100m ved start , Ledige skiver 200m ved start

Underveis i stevnet finner du oversikt over ledige skiver i tidtabellen, og i Resultatweb'en. Se linker under.

Klart for stevne

Skivene er vedlikeholdt og testskutt og anlegget forøvrig er ryddet og vasket. Alt skal dermed være klart for stevnet som starter i ettermiddag. 

Status påmeldinger til stevnet

Det er i øyeblikket 217 påmeldte til stevnet, men det er god plass til flere. Det er drøyt 100 påmeldte på hver av banene. I praksis betyr det at det stort sett er ledige plasser på 200m, mens det på 100m er bare noen få ledige plasser i hvert lag - og noen fulle lag.