Hopp til hovedinnhold

Nittedalsstevnet

1–4 juni 2022 • Bane • Åpent stevne
210 deltakere
fra 52 skytterlag
Dokumenter
Tidtabell
Resultatservice
Resultatweb
10-på-topp
Medaljer
Finn skytter
Statistikk
Påmeldte pr klasse
Påmeldte pr skytterlag
Deltagerstatistikk
Tidligere stevnevinnere

Nittedal Skytterlag har igjen gleden av å invitere skytterne til stevne på Varpet. Vi har valgt å beholde antall dager, men har redusert antall lag hver dag. Dersom det gledelige skulle skje at det blir fullt en dag, så setter vi opp flere lag. Rælingen arrangerer stevne samme dag, det må regnes minst 45 minutter kjøring mellom banene. Stevnene teller på Romeriksblinken. 

Dag 3 - god skyting og nye skyttere i ledelse....

Kveldens skyteforhold var igjen nærmest perfekte og vi fikk nye skyttere i ledelse:

Klasse 2, her skjøt Petter Aabakken fra Nordstrand 338 (9*) og tar ledelsen før lørdagens avsluttning.

Klasse 1, Konstanse Skøyen fra Nittedal tok frem gammel erfaring og prikket inn 246 (14*), ledelse og en god søknad på seieren.

Klasse EJ, Helene Olafsen også fra Nittedal med meget god skyting. 248 poeng etter innledende serie, en noe rufsete avsluttning på omgangen som endte med 97 og et sluttresultat på solide 345 (16*).

Vi ønsker vekommen til avsluttning i morgen, på Pinseaften!!!! 

Image
Image
Image
Overskrift Bilde Utdrag Opprettet
Kim Andre Lund ble vinner av Nittedalsstevnet Stevnevinner Kim Andre Lund , Vinner av klasse V55 - John Melvin Tveiten

Kim Andre Lund skjøt midt på dagen lørdag i fint skytevær, dog med litt løft i flaggene. Kim Andre er innehaver av banerekorden på Varpet med 350 poeng, og det er tydelig at han trives. Han var nær i dag også, men det ble en nier på første ståendeskudd på grunnlaget.

Nittedalsstevnet, dag 2 avsluttet Celina Borgen Fuglerud - leder i klasse R med 344 , Jarle Gården leder klasse V65 med 350 poeng , Nina Granlund leder i klasse 2 , Odd Kolsrud med suverene 350p/34* i klasse V73

Kveldens skyting er avsluttet, perfekte skyteforhold og god skyting. I kveldens siste lag fikk vi ny ledelse i 3 klasser.

Kurt Arne Berglund med 350 poeng, Daniel Sørli i ledelsen i senior Kurt Arne Berglund, eneste med 350 første kvelden , Daniel Sørli, Urskog med ledelse i klasse 5 , Oddvar Staxrud i ledelse i klasse V55 , Mathilde K Sundaasen i ledelsen i klasse J , Christian Haneborg leder i rekruttklassen

Daniel Sørli skjøt i siste laget i kveld og skjøt 348p/21* i tussmørket. Det holdt til ledelse foran Morten Støen med 347p/13*. Det har vært gode skyteforhold i hele kveld, dog litt i kaldeste laget og også litt skumt. Mange har skutt veldig bra, men det har gjerne sneket seg ut en nier.

Grafisk oversikt over ledige skiver ved stevnestart Ledige skiver 100m ved start , Ledige skiver 200m ved start

Underveis i stevnet finner du oversikt over ledige skiver i tidtabellen, og i Resultatweb'en. Se linker under.

Klart for stevne

Skivene er vedlikeholdt og testskutt og anlegget forøvrig er ryddet og vasket. Alt skal dermed være klart for stevnet som starter i ettermiddag. 

Status påmeldinger til stevnet

Det er i øyeblikket 217 påmeldte til stevnet, men det er god plass til flere. Det er drøyt 100 påmeldte på hver av banene. I praksis betyr det at det stort sett er ledige plasser på 200m, mens det på 100m er bare noen få ledige plasser i hvert lag - og noen fulle lag.