Hopp til hovedinnhold

Nittedalsstevnet (NC)

29 mai – 1 juni 2014 • Bane • Norgescup
774 deltakere
fra 212 skytterlag
Resultatservice
Resultatweb
10-på-topp
Finn skytter og skytekort
Statistikk
Utvikling påmeldte
Påmeldte pr klasse
Deltagerstatistikk
Tidligere stevnevinnere

Noen korte fakta:

  • Det stilte 774 skyttere i fint sommervær.
  • Det var jevne skyteforhold alle 4 skytedager med lett skiftende vind for alle.    
  • 12 skyttere skjøt til 350 poeng.
  • Det ble satt ny banerekord på både 100m og 200m.
  • Det var Odd Kolsrud sin 5 strake seier i Nittedal, og hans 6. totalt. De 4 siste årene har han hatt klart beste poengsum på 100m!
  • Juryen noterte til sammen 7 protester på anviste skudd. Alle protestene ble avvist som følge av at skivekontrollen viste at skuddene satt der de var anvist.

Overskrift Bilde Utdrag Opprettet
Medaljene til Norgescupstevnet Medaljene til stevnet ble bestilt rett etter at stevnet var over, og gullsmeden sendte pakka til Skytterlaget uken deretter. Posten har dessverre unnlatt å melde fra om at pakka har ankommet og senere rotet bort forsendelsen. Vi har sporingsinformasjon på pakka og forfølger saken.
Resultater og oppsummering fra Norgescupstevnet Banerekord-web Mange interesserte fulgte oppdateringene på Facebook-sida til stevnet: https://www.facebook.com/nc2014runde1. Siden ble oppdatert fortløpende av de tre arrangørene ettersom det skjedde noe i ledelsen i de ulike klassene.
Alt klart for Norgescupstevnet skivene2014 Siste finpuss av anlegget og testskyting ble foretatt tirsdag kveld og alt er nå klart for stevnet som starter torsdag morgen. Det er 841 påmeldte skyttere, hvorav så godt som hele Norgeseliten stiller.
Dugnad på Varpet tirsdag 27. mai Tirsdag den 27. mai kommer vi til å kjøre fullskala test av hele anlegget før Norgescupstevnet. Da ønsker vi at så mange som mulig av standplasslederne er på plass. Slik at vi kan gjennomgå kommandoer og prosedyrer før stevnet.
Hvordan finne informasjon om NC runde 1 2014 Vi minner om at vi har flere kilder for informasjon;
- egen Facebookgruppe, navn: Norgescup 1. runde 2014
- egen webside (se øverst på hjemmesiden for link)
- se også informasjon om ledige plasser, historikk mv. under "Banestevnet" i menyen ute til venstre.
Mannskapsbehov under NC bane i slutten av mai(29/5-1/6) Styret i skytterlaget er nå i ferd med å legge planene for å bemanne de ulike funksjonene under årets store skytebegivenhet på Varpet, Norgescupstevnet som arrangeres i slutten av mai med start på Kristi Himmelfartsdag.
Velkommen til Norgescup i baneskyting 29/5-1/6 Se egen webside for de tre stevnene, samt vår egen lille side for stevnet i Nittedal.
Nittedal Skytterlag er tildelt 1. runde i Norgescupen neste sommer! NC_2012_Ing_Width_520 Norgescupkomiteen har i dag hatt møte, og har for tredje gang vist oss tillit som arrangør av et Norgescupstevne. Det betyr at vi må brette opp armene og starte forberedelsene til nok et storstevne. Vi er tildelt 1. runde i Norgescupen i samarbeid med Rælingen og Fet. Runden skal foregå 29.