Jegerkalenderen (https://www.nskl.no/jegerkalender) er oppdatert med de nye datoene.
Den 18/8 er banen stengt for skyting som følge av at vi skal arrangere stevne den uka. 22/9 er banen stengt som følge av at HV skal låne banen. 

Odd Arne Samdal vant kveldens skyting om Erling Samdals minnepokal. Deltagelsen og poengsummen var ikke all verden. Fire stykker møtte opp på kveldens skyting. Odd Arne vant med 327 poeng, ett poeng foran Rune Dahl. Videre var storebror Sondre Nytun Nergård hakket bedre enn lillebror Eirik.

Se resultatene

Se resultatene

Klubbmesterskapet ble utsatt som følge av pandemien og arrangert som en del av Hjemme-LS i baneskyting.

Klubbmesterskapet i felt ble utsatt fra opprinnelig dato og i stedet avholdt samtidig med Hjemme-LS. 

Du finner den her med oversikt over standard-, gave- og pengepremier: https://www.nskl.no/node/4662
Der finner du også noen bilder og litt statistikk.
Vi gratulerer vinnerne og takker for deltagelsen!

Det ble i kveld arrangert klubbmesterskap i baneskyting. Vinden har herjet Østlandet det siste døgnet, men til tross for det, viste det seg at det var gode skyteforhold på Varpet i kveld, da vinden ikke tok tak på banen.

Ledelsen som Simon Kolstad Claussen og Åse Marit Myrvang tok allerede torsdag kveld sto seg helt ut. Skytterboka sier rangering på innertiere og tiere og da er de helt likt. Vi gratulerer!

Det var kun í en klasse at vi fikk endring på topp i dag. Det var i klasse rekrutt. Der skjøt Celina Borgen Fuglerud tidlig i dag og hun skjøt til gode 343p/15*. Hun kan nå kalle seg samlagsmester. 

Image

Den nest siste skytedagen er slutt. Det har vært skutt godt på alle baner, og vi har fått ny ledelse i flere klasser. På 100 meteren åpnet vi med to veteranlag, og naturlig nok preget det listene i de 2 eldste klassene. Faktisk er V73 ("Blaker"-klassen) den tøffeste klassen så langt med 2 skyttere med 350 poeng. Best er Erik Jødahl med 30 innerblink. Nest best Thorbjørn Andresen med 24 innerblink. I klasse V65 ("Ullensaker"-klassen) leder Johan Janssen med 348p/17*.